11.03.2010. / 15:34

Autor: Vladimir Radičević

Vonn za veliko finale u Garmisch Partenkirchen stiže odjevena u seksi haljinu

Ova 25-godišnja Amerikanka, po mnogima najatraktivnija i najljepša skijašica svijeta, dvije utrke prije kraja vrlo je blizu i trećeg uzastopnog naslova Svjetskog kupa

Lindsey Vonn (Foto: (c)Nicholas Schrunk/Red Bull Photofiles)Lindsey Vonn (Foto: (c)Nicholas Schrunk/Red Bull Photofiles)Iako na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Vancouveru nije briljirala i nije se po broju medalja uspjela približiti nedodirljivoj Janici Kostelić trenutačno najbolja i najkompletnija skijašica svijeta Lindsey Vonn ima razloga za slavlje.

Ova 25-godišnja Amerikanka, po mnogima najatraktivnija i najljepša skijašica svijeta, dvije utrke prije kraja vrlo je blizu i trećeg uzastopnog naslova Svjetskog kupa.

Uoči pretposljednje utrke u Garmisch Partenkirchenu, gdje je u petak 12. ožujka na rasporedu Super G, Vonn ima 165 bodova prednosti. Obzirom da je uz spust, u kojem je već osigurala mali kristalni globus, kraljica Super G-a, jasno je kako je još jedan mali kristalni globus te onaj veliki vrlo blizu.

Tako bi se moglo vrlo lako dogoditi da manekenka Red Bulla za subotnji slalom i veliki Grand finale u Garmisch Partenkirchen stigne odjevena u sexy haljinu - kao u našoj foto galeriji. S tri osigurana kristalna globusa mogla bi komotno preskočiti posljednju utrku i u miru gledati njenu najbolju prijateljicu, Njemicu Maria Riesch, kako se bori za mali kristalni globus u slalomu.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika