12.03.2010. / 10:47

Autor: Vedrana Rudan

Vedrana Rudan na blogu: Josipoviću, gdje ti je kurac?

Piskarala i političari pomno analiziraju jezik časnoga Pilsela ali ne i politiku brbljavog političara i njegovih pajdaša koji su, između ostaloga, doveli Rockwool u Istru. Dobro, o njemu sve znamo ali što je sa Josipovićem koji je toliko obećavao?

Vedrana RudanVedrana RudanDrago Pilsel usudio se reći što misli o nekim kolumnistima. Pritom je upotrijebio jake riječi poput "kurac", "kopilad" i tome slično. Pilsel je podivljao jer su mu ti kolumnisti izvukli dijelove mračne prošlosti.

Šesnaestogodišnji gospodin Pilsel je pijan razbijao prozore sinagoge. Dignuti kamen na sinagogu, to je bar svima poznato, zločin je koji ne zastarijeva a ni sitne godine se zločincu nikad ne opraštaju. Kakva strahota u ovoj čednoj zemlji?!

Poludjela su sterilna, ugledna pera koja "kurac" nikad nisu ukucala. Podivljao je i ugledni političar, polupismeni analitičar svega i svačega koji ima odgovore na sva pitanja osim onoga, zašto mu Istra ovako izgleda. Da sam ja ugledni kolumnist njegovu bih demagogiju poslala u kurac makar zbog toga izgubila kolumnistički poslić.

Piskarala i političari pomno analiziraju jezik časnoga Pilsela ali ne i politiku brbljavog političara i njegovih pajdaša koji su, između ostaloga, doveli Rockwool u Istru. Tko to tamo truje Istrijane i njihovu dječicu nikoga nije briga, najmanje Dežurnog Brbljavca kome u priči o Pilselu svaki kurac smeta.

Dobro, o njemu sve znamo ali što je sa Josipovićem koji je toliko obećavao? "Nova pravednost"? "Pravda za sve"? Gdje su danas "pravednost" i "pravda" u Hrvatskoj u kojoj "ugledni dnevnik" Pavelića i njegove pajdaše proglašava družbom Majke Terezije ?

Na taj zločin ne reagiraju čak ni uvijek budni hrvatski Židovi. I oni su začepili. Ne uznemiruje ih novoproglašeni svetac u Hrvata onoliko koliko ih je vjerojatno uznemirio Pilsel star šesnaest godina.

Bitno je da smo mi riješili slučaj "Kurac". Kako čudno? Baš nikoga ne brine da je čitava zemlja davno u kurcu i da to nema veze sa svjetskom krizom nego sa lopinama na vlasti koje ne mogu podnijeti čak ni Pilselov glasić.

Naravno da je u ovoj bijednoj priči Pilsel nebitan. Ekipa je samo provjerila koliko je Josipović kaktus. Koliko može ubosti. Koliko je kurčevit. Josipović? Da bode ne bi bio tamo gdje jest. Poruka je jasna, mi Hrvati moramo otići u kurac bez kurca na usnama.
rudan.info

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 12.03.10. 11:16

K.K.K.


registracija
16/2/10

kazikako, 12.03.10. 14:05

svaka ti čast...steraj ih sve, ne u krasni, nego u mlohavi kurac njihovog tate, jer da mu nije mlohav bio bi napravio ljudine i karakterne face a ne ove ljigavce. VELIKI VELIKI POZDRAV SAMO TEBI RUDANICE !!!


registracija
10/11/09

ruvil, 12.03.10. 16:32

Opet ova prostakusa kojoj je samo kurac u ustima valjda jer ga nema doma pa ga zato malo previse spominje! Zenska izgleda ko putujuci karneval a vulgarna je ko pijandura iz birtije pa evo na sta lici hrvatsko novinarstvo!


registracija
30/1/07

brodski, 12.03.10. 18:47

Gospođo Rudan .PaVi dobro znate da se to više kod nas ne zove kurac.To je čisti srbizam.To se u našem lijepom jeziku sada zove UKRUTNIK a tepa mu se PIMPEK.Iako bi mnoge žene volje da im je u ustima srbizam.


registracija
23/8/09

xaron, 12.03.10. 20:09

Ugledni The Economist prokomentirao je Ivin izbor
za predsjednika : " dull choice ". Sada valjda i mi vidimo zasto. Nisu u pitanju osobne Ivine kvalitete kao covjeka, u pitanju su njegove sposobnosti da
obnasa duznosti predsjednika. Prije 7 dana, u sred
guzve sa seljacima imali smo vijest da su za njega
nastimana 3 klavira na Brionima. To je scena iz Titanika brod tone a Kapetan stima klavire, a osim
toga nije li prvo trebao nastimati drzavu ciji je predsjednik. SVASTA.


registracija
20/7/09

Hallelujah, 12.03.10. 21:19

Gospodja Vedrana je malo previse pretjerala s uporabom k..... ma kakogod nam zemlja bila u gov.... ne volim vulgarnost pogotovo zensku, draza mi je britka satira, ali za to treba imati talenta.
Nesto me cudi njezin drecav, kicast i vatren izgled - valjda po nekoj logici stvari image ide uz jezik.


registracija
14/11/07

laufer, 12.03.10. 23:10

Čovjek iz Ureda predsjednika ipak mora imati jedan nivo kulturnog ophođenja. Kao javna osoba mora biti svjestan da će biti izvrgnut svakakvim napadima i niskim udarcima, ali to ide u rok službe.
Čovjek na takvom položaju jednostavno ne može i ne smije u javnoj komunikaciji upotrebljavati takav rječnik.
Ako misli da je OK javno prostačiti, neka postane PR Zdravka Mamića.


registracija
12/3/10

marsnaples, 12.03.10. 23:27

nije zrcalo krivo... lakse je skriti se u tetinu skrinju, gutati julijanina trucanja, ali zbilja nam je u kurcu, pa je valja pravim imenom nazvati. inace smo strasljivci i lazci


registracija
23/10/09

spinner, 13.03.10. 00:56

sav smisao ove zemlje je sažet u tri riječi:

kurac, pička, dinamooooOOOOoooooOOOOOOoooo!!!!


registracija
11/1/10

fluid, 13.03.10. 09:14

Tisuću kritičara Vedrane Rudan i načinu njenog prikazivanja "golih istina ".Da Vedrana nije u pravu bio bi dovoljan i samo jedan.Ovako vas je previše protiv i Vedrana ima potpuno pravo.Način izražavanja spada u kulturno ophođenje i izražavanje!?U šta li spada prostačko ponašanje poput:pljačka,prevara,ratni zločini pljačke u tijeku rata kroz privatizaciju...itd.itd.?To je toliko vulgarno da mi nije jasno kako ga krema naše politike tako redovito i javno koristi!?I još im publika daje glasove da to i dalje čine.Svašta.Nekome očigledno nedostaje zdravih kriterija.


registracija
10/11/09

ruvil, 13.03.10. 19:35

Za svoje izvanredne komentare Vedrana ce dobiti nagradu "Veliki Kurac"!


registracija
16/11/09

simo, 14.03.10. 19:24

ruvil,vidim da i tebi toga fali.Već drugi puta isti komentar,i nostalgija naravno.


registracija
23/1/07

boltek, 15.03.10. 07:48

Neshvatljivo mi je da gospođi Rudan zamjeravate način izražavanja, kad su Henri Miler, Alberto Moravia, Kurcio
Malaparte, Markiz De Sad, postali klasika,služeći se još malo jačim riječima. To je normalan govor današnjice. To smo mi zagrepčanci dobili nakon 1918.
Tada nam je i Vuk Karadžić ( tko ga jebe) rekao.
- Bolje biti na kurcu nego na kolcu.(čovjek je znao kako to Turci rade.)
Recite mi efekt tog članka da je upotrijebila riječi - lulek, pimpek, pimpač, cuc, hanzek itd. Članak bi izgubio puni smisao.Ovo je Predsjedniku samo pohvala. Da je rekla
pimpek ili penis zagorke bi se zgrozile, jer je to puno manje od kurca.Zna Vedrana kaj je dobar Kurac.
Zato pustite da Vedrana dela svoj posao.Bez takvog načina izražavanja i nastupa malo koja redakcije bi primila Vedranu za kolumnistu ili običnog novinara.
Moji seljaki bi rekli- Vedrana "forvertc" Ivkošić "curik".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika