15.03.2010. / 15:00

Autor: Nacionalova redakcija

"Kenjac" Antonia Nuića nagrađen na festivalu u Bergamu

Istu nagradu na Bergamo Film Meetingu dobio je svojedobno i redateljev prvijenac "Sve džaba" u kojem glumi i njegova bivša djevojka Nataša Janjić

Antonio NuićAntonio Nuić"Kenjac", film Antonija Nuića u produkciji Propeler Filma, osvojio je nagradu Bronze Rosa Camuna na talijanskom filmskom festivalu, Bergamo Film Meeting.

S nagradom na festivalu u Bergamu koji je trajao od 6. do 14. ožujka, film "Kenjac" nastavlja obilaziti filmske festivale. Ovih je dana prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Sofiji u natjecateljskom programu, nakon čega, Nuićevog "Kenjca" očekuje još goEast - Festival of Central and Eastern European Film u Wiesbadenu te Međunarodni filmski festival u Seattleu.

Festival u Seattleu predstavlja jednu od odskočnih daski za film "Narednik James" redateljice Kathryn Bigelow, gdje je osvojila nagradu za najbolju režiju, a film je nedavno nagrađen s nekoliko Oscara, među kojima i one za najbolji scenarij, režiju i film.

Inače, istu nagradu na istom festivalu dobio je svojedobno i Nuićev prvijenac "Sve džaba" u kojem glumi i njegova bivša djevojka Nataša Janjić.

Vezane vijesti

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Glumicu Natašu Janjić, stalnu članicu ansambla kazališta Gavella, rijetko možemo vidjeti na televiziji, no kazališne predstave i filmski angažmani ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika