Objavljeno u Nacionalu br. 748, 2010-03-16

Autor: Berislav Jelinić

Hotelsko druženje: Tajni Sanaderov sastanak u hotelu The Regent Esplanade

Jedan je pripadnik Sanaderova osiguranja ostao u automobilu, koji je bio parkiran ispod glavnog ulaza u hotel, dok se drugi zaputio zajedno sa Sanaderom u hotel. Sanader je ušao u predvorje hotela i odmah produžio prema liftu

BIVŠI PREMIJER Ivo Sanader snimljen prošlog četvrtka navečerBIVŠI PREMIJER Ivo Sanader snimljen prošlog četvrtka navečerBivši hrvatski premijer Ivo Sanader nije napustio Hrvatsku, kako se odnedavna počelo prepričavati zato što ga u posljednje vrijeme sve rjeđe viđaju na javnim mjestima.

On je prošlog tjedna viđen u Zagrebu, ali se njegov društveni život nakon političkog izopćenja iz HDZ-a nastavio pod krinkom noći, diskrecije i tajnovitosti: Sanader se prošlog četvrtka pojavio u luksuznom zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade, kamo je došao u 22.35.

Dovezao se u crnom automobilu marke Škoda Superb, u pratnji dvojice pripadnika svog osobnog osiguranja, koje mu je dodijelila država kao bivšem visokom dužnosniku. Jedan je pripadnik Sanaderova osiguranja ostao u automobilu, koji je bio parkiran ispod glavnog ulaza u hotel, dok se drugi zaputio zajedno sa Sanaderom u hotel. Sanader je ušao u predvorje hotela i odmah produžio prema liftu, te se zaputio u nepoznatom smjeru unutar hotela.

Očito je da se Sanader s nekim ondje unaprijed dogovorio za sastanak, koji nije trajao previše dugo. Hotel je napustio nepunih sat vremena nakon toga, što je snimio i fotograf Nacionala, oko 23.30.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 16.03.10. 10:17

Nije Sanader uopće važan kao demon prošlosti koji će još dugo dahtati za vratom premijerki i HDZ-u,već bezbroj pristaša žednih tuđe krvi koji podržavaju ovu vampirsku energiju koja stoji iza tog čovjeka,a takvih u ovoj zemlji koji NE ŽELE SEBI DOBRO,PA TAKO NI NIKOME,ima još JAKO JAKO JAKO PUNO.


registracija
8/7/09

hitro5, 16.03.10. 10:36

aktuelni presjednik ima 1 (jednog) covjeka u osiguranju, a sad vec davno otisao(pobjegao) premijer 2 (dva)


registracija
30/6/05

astajcic, 16.03.10. 11:01

Možda je imao sastanak s kakvim dečkićem?


registracija
16/11/09

simo, 16.03.10. 16:27

Nije ni vama fotografima lako,znao je to i vaš bivši šef Pukanić također fotograf, iz milja zvan novinar.Predpostavljali ste da je Sanader napustio zemlju, a u drugom dijelu imate saznanje da rijetko izlazi i to tobože samo po noći.Neznate ništa.Mislim da je sada bitnije dokazati svu Sanaderovu krivnju,pa da se radujete i nećem drugom osim što je ostao u Hrvatskoj,mada je i ostanak za vas dovoljan!


registracija
16/2/10

kazikako, 16.03.10. 21:23

ma ostao je on qrac po svojoj volji, nego ne smije se udaljavati od nadzornika (citaj tjelohranitelja). A sta mislite s kim se sastao, pa naravno sa stranim spijunima


registracija
11/1/10

fluid, 16.03.10. 21:33

Sve se pitam ne stoji li iza pseudonima "Simo" Sanader osobno?


registracija
16/11/09

simo, 16.03.10. 21:41

kazikako, si došao do te visokoumne spoznaje?Daj nam barem jednu od 10 špijunskih poveznica.Nisi nam sugerirao još jednu bitnu stvar,dali je i policiska pratnja(citaj tjelohranitelj) u štranoj špijunskoj mreži?Možda je za tebe bolje da prekineš sa lošom obavještajnom literaturom.
(SIVA LITERATURA)


registracija
16/11/09

simo, 16.03.10. 21:46

fluid,pa ne misliš valjda da se Sanader bavi pisanjem po portalima?


registracija
8/11/06

Willie, 16.03.10. 22:26

Postao je hrvatski grof Dracula. ;)))
Jedino što ne siše krv ... nego samo lovu.;)))
..... u noćnim satima je možda lovu spremao na sigurno. ? ;))))))
No, ne mora se bojati .... ovi tzv. "lovci" (čitaj: pravosuđe) danju ne vide zbo sunca, noću zbg mraka. ;)))
Ja mu želim sve najgore.
Premjer koji može napustiti svoj položaj kako je on to učinio ......... jedino može biti vrijedan prezira!
Tko može tako nisko pasti!????
Odvratno!


registracija
27/7/09

columbo, 17.03.10. 08:34

@fluid,
stalno se nesto pitas i uhodis. Daj ostavi se toga! Komentiraj za svoj gust ako ti se da i ne lovi vjestice po portalu...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika