16.03.2010. / 15:05

Autor: Andrea Belin

Seksualni trikovi kojima ni jedan muškarac ne može odoljeti

Ukoliko i vaša bolja polovica s vremena na vrijeme nije zainteresirana za izmjenjivanje nježnosti, vrijeme je da preuzmete inicijativu i primijenite tehnike koje će ga prikovati za bračnu postelju

Preuzmite inicijativuPreuzmite inicijativuIako se čini da su muškarci uvijek zainteresirani za seks, prava istina je potpuno drugačija. Stres uzrokovan svakodnevnim problemima najčešći je uzročnik smanjene seksualne želje kod pripadnika jačeg spola.

Situacija se u spavaćoj sobi dodatno zakomplicira ako njihova bolja polovica u tom trenutku ima potrebu za izmjenjivanjem nježnosti. Kako ga tada prikovati za postelju, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

1. Zavedite ga ujutro

Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da je kod većine muškaraca seksualna želja najizraženija u jutarnjim satima pa ne bi bilo loše da tehnike zavođenja počnete primjenjivati u to doba dana.

2. Seks u "kritičnim" situacijama

Kada se zateknete na nekom javnom mjestu gdje je ne moguće prakticirati seksualne odnose, prišapnite mu na uho da ste zaboravili obući donje rublje.

3. Striptiz

Pogled na žensko tijelo u izazovnom rublju kod svih muškaraca izaziva iste reakcije, stoga si priuštite zanimljive komade odjeće koji će ga u samo nekoliko sekundi potpuno izbaciti iz takta.

4. Seks na brzaka

Nakon napornog radnog dana dok zajedno sjedite pred televizorom, krenite u akciju. Za početak ga počastite masažom, a kasnije ga nagradite nježnim poljupcima.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
8/11/06

Willie, 16.03.10. 22:16

Ovo "lupetanje" autorice treba ukinuti.
To što ona piše znaju i djeca u 1. srednje.
Jedino što ne pišu o tome .... i nitko ih ne plaća.
Stvarno dosadni savjeti .... kao da, izuzev autorice, o tome nitko ništa ne zna. :(
Na kraju krajeva; tzv. "zornjak" malo koja žena iskoristi za sebe. Zašto? Pa zato što, kad se probudi, mora se odmah dotjerati za "cijeli svijet" koji će ju - možda - taj dan uočiti.
E, u tome grmu leži zec. ;))))
Nikad zadovoljna. Stalno je korak naprijed .... i .. stalno gubi korak sa stvarnošću. :)))
Nikakvi savjeti tu ne pomažu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika