16.03.2010. / 17:13

Autor: Andrea Belin

Cameron najavio da će se "Titanic" 2012. prikazivati u kinima u 3D formatu

Film nagrađen s jedanaest Oscara u kinima bi se trebao pojaviti uoči stote obljetnice prvog, ujedno i posljednjeg putovanja Atlantskim oceanom

James CameronJames CameronNakon što je znanstveno fantastični film "Avatar" snimljen u 3D formatu, oborio sve rekorde gledanosti, redatelj James Cameron najavio je i trodimenzionalnu verziju "Titanica".

Film nagrađen s jedanaest Ocara u kinima bi se trebao pojaviti uoči stote obljetnice prvog, ujedno i posljednjeg putovanja Atlantskim oceanom.

"Titanica u 3D verziji u kina ćemo pustiti na proljeće 2012 godine što je ujedno i stota obljetnica njegovog porinuća i potonuća", izjavio je Cameron.

No, budući da je "Avatar", bez obzira što se nije proslavio na ovogodišnjeoj dodjeli Oscara, osvojio vrh ljestvice najunosnijih filmova svih vremena u svijetu, redatelj filma i hollywoodski producent Jon Landau pregovaraju o snimanju nastavka.

Inače, "Titanic" je snimljen 1997. godine.

Vezane vijesti

Multimilijarderi ulažu u otkrivanje minerala na asteroidima

Multimilijarderi ulažu u otkrivanje minerala na asteroidima

Izvršni direktori Googlea Larry Page i Eric Schmidt, te filmaš James Cameron, uložit će goleme iznose novca u istraživanje i eventualno… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 17.03.10. 12:10

Zar ne gledamo svaki dan u 3D kako nam Hrvatska tone, s nikad viđenim specijalnim efektima...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika