18.03.2010. / 15:14

Autor: Andrea Belin

Sam Mendes: Ostatak života ne želim provesti s jednom ženom

Osim glumice Rebecce Hall, jedan od razloga zašto je oscarovka odlučila napustiti svog supruga je i njegova izjava da ostatak života ne želi provesti sa samo jednom ženom

Kate Winslet i Sam MendesKate Winslet i Sam MendesOtkako je vijest o razvodu Kate Winslet i Sama Mendesa procurila u javnost, nagađaju se razlozi njihova prekida.

Zašto su nakon sedam godina odlučili krenuti svatko svojim putem, odlučili su prokomentirati i prijatelji slavnoga para.

Prema njihovim tvrdnjama, osim glumice Rebecce Hall jedan od razloga zašto je oscarovka odlučila napustiti svog supruga je i njegova izjava da ostatak života ne želi provesti s jednom ženom.

"Nakon što je čula da joj suprug ne vjeruje u odnos sa samo jednom ženom Kate se užasno rastužila. Istina je da se Mendes ohladio od nje dok je ona zadovoljna njihovim dosadašnjim odnosom", objašnjavao je za Daily Mail prijatelj blizak glumici.

Podsjetimo, da je bračni život Kate Winslet i Sama Mendesa završio, potvrdili su u ponedjeljak u uglednoj londonskoj odvjetničkoj tvrtci Schillings.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika