19.03.2010. / 08:18

Autor: Hina

Prvo predstavljanje HTC-a u Hrvatskoj

HTC jedna je od najbrže rastućih kompanija u industriji mobilnih, osobito 'smartphonea'. Po prodanim količinama tih mobitela sve brže dostižu tržišne udjele dosadašnjih lidera poput Nokie, Samsunga, LG-a i Sony Ericssona

HTC-ovi uređaji predstavljeni su u Muzeju za umjetnost i obrt (Foto:T.Smoljanović)HTC-ovi uređaji predstavljeni su u Muzeju za umjetnost i obrt (Foto:T.Smoljanović)Tajvanski proizvođač mobilnih telefona HTC je na prvoj hrvatskoj konferenciji za medije u Zagrebu predstavio svoje nove modele u očekivanju da u idućih godinu-dvije na hrvatskom i tržištu regije jugoistočne Europe dostigne tržišni udjel među prva tri.

HTC-ova regionalna menadžerica za Sjeverni Adriatic (u što su uz Hrvatsku uključeni još i Slovenija te sve balkanske zemlje) Mateja Kozjek kazala je da će od ove godine u Hrvatskoj u suradnji s mobilnim operaterima raditi više na prepoznatljivosti HTC-ovih mobilnih telefona.

HTC jedna je od najbrže rastućih kompanija u industriji mobilnih, osobito 'smartphonea'. Po prodanim količinama tih mobitela sve brže dostižu tržišne udjele dosadašnjih lidera poput Nokie, Samsunga, LG-a i Sony Ericssona.

Do 2013. na globalnoj razini, kako se danas čulo, planiraju osvojiti treću sa sadašnje pete tržišne pozicije u smartphone kategoriji.

Vezane vijesti

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei je predstavio verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL na sajmu GSMA Mobile Asia Expo 2012 u Šangaju. Ascend P1 TD-SCDMA bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika