18.03.2010. / 17:20

Autor: Andrea Belin

Saznajte što način vođenja ljubavi govori o kvaliteti vaše ljubavne veze

Ukoliko još uvijek niste sigurni ima li vaša veza svjetlu budućnost, tijekom sljedećeg seksualnog odnosa obratite pažnju na neke detalje

Svaki par ima jedinstven stil vođenja ljubaviSvaki par ima jedinstven stil vođenja ljubavi"Discovering Your Couple Sexual Style" naslov je knjige autora Barryja i Emily McCarthy u kojoj pišu o načinima vođenja ljubavi.

Autori objašnjavaju kako svaki par ima svoj specifičan seksualni stil koji govori o kvaliteti njihove ljubavne veze.

Kakav je vaš seksualni stil i trebate li nešto mijenjati dok izmjenjujete nježnosti s partnerom saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Komplementarni stil

Iako su po prirodi potpuno različiti, u krevetu djeluju kao tim. Obje strane u jednakoj mjeri ispunjavaju partnerove želje, međutim nedostatak komplementarnog stila je u tome što nakon određenog vremena, zabava u spavaćoj sobi postaje rutina, a nekvalitetan seksualni život često je glavni krivac prekida.

Tradicionalni stil

U tradicionalnom stilu uglavnom muškarci preuzimaju glavnu riječ tijekom zabave u spavaćoj sobi dok su žene uglavnom orijentirane na emocije. S jedne strane nije loše što partneri tijekom seksa znaju svoje uloge, međutim očito je da je kod tih parova još uvijek prisutna neravnopravnost spolova.

Stil srodnih duša

Jedini nedostatak ovog stila je to što se parovi pretjerano boje da će povrijediti drugu stranu. No, pozitivno je to što često razmjenjuju iskustva i potrebe partnera stavljaju ispred svojih. Zadovoljstvo druge strane im je prioritet i u krevetu spavaće sobe.

Strastveni stil

Kao što i sama riječ govori strast i uzbuđenje su glavne karakteristike ovih parova. Vrhunac tijekom seksa im je zagarantiran što je naravno pozitivno. Nedostatak je jedino što i svađe ponekad znaju biti prestrastvene.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika