22.03.2010. / 18:30

Autor: Ružica Đukić

Stefany Hohnjec: Burnoj vezi presudila ljubomora

Plavokosa manekenka i bivša Miss sporta nakon tri godine prekinula je vezu s tenisačem Tomislavom Perićem koji se nije mogao nositi s pažnjom koju je privlačila njegova atraktivna djevojka; navodno je ljubomoru katkad iskazivao i udarcima

Stefany Hohnjec i Tomislav PerićStefany Hohnjec i Tomislav PerićStefany Hohnjec, 23-godišnja bivša gimnastičarka i Miss sporta, nakon dvije i pol godine burne veze prekinula je s tenisačem Tomislavom Perićem.

Razlog njihova prekida navodno je ljubomora tri godine starijeg Tomislava koja se, kako tvrde prijateljice Stefany Hohnjec, često znala manifestirati i udarcima.

Tako je prije dvije godine objavljeno da je Tomislav svoju djevojku, koja je te večeri radila kao hostesa kluba Shamballa, ispred tog zagrebačkog okupljališta i udario te joj je rukama stiskao vrat.

Kada je Stefany Hohnjec prije dvije godine sudjelovala u reality showu "Farma", Tomislav Perić bio je ljubomoran na njezina druženja s muškim natjecateljima, a posebno na boksača Stipu Drviša, te je nakon njezina izlaska sa seoskog imanja nije dočeko u studiju.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika