23.03.2010. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Zoran i Vanja Mamić se razvode: Ostaju li joj skupocjeni konji?

Nakon sedamnaest godina braka, bivši nogometaš i njegova supruga podnijeli su zahtjev za razvod, a iako se rastaju sporazumno, njihovi odvjetnici trenutačno dogovaraju detalje oko podjele imovine i obaveza oko djece, kćeri Nine i sina Brune

Zoran i Vanja Mamić s djecomZoran i Vanja Mamić s djecomZoran i Vanja Mamić podnijeli su zahtjev za razvod braka. Kako saznajemo, rastaju se sporazumno, ali je svaki od njih angažirao svojeg odvjetnika koji će brinuti o raspodjeli njihove imovine, ali i podjeli obaveza oko djece, 16-godišnje kćeri Nine i 13-godišnjeg sina Brune.

Uz početak brakorazvodne parnice, Mamićeve je ovih dana pogodila i provala u njihov dom na zagrebačkom Markuševcu koja se dogodila proteklog vikenda, u noći sa subote na nedjelju.

Lopovi su odnijeli veću količinu ženskih torbi, sunčanih naočala, novčanike, digitalnu kameru i fotoaparat, a šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

Ovo nije prvi put da su se Mamićevi našli na meti provalnika: prije dvije godine, dok je oboje supružnika bilo na putovanju, iz njihove je kuće ukraden nakit u vrijednosti 100 tisuća kuna.

Što se samog razvoda tiče, prije mjesec dana Extra je ekskluzivno objavila da je Vanja Mamić saznala da je suprug Zoran Mamić, nekadašnji nogometaš, a danas sportski direktor kluba Dinamo, navodno godinama vara održavajući tajne ljubavne veze.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika