Objavljeno u Nacionalu br. 749, 2010-03-23

Autor: Robert Bajruši

Mirando Mrsić i supruga Diana Saubach posvojili prvo jednog, pa oba brata

Ugledni liječnik i njegova
supruga o svojoj odluci
nisu informirali ni neke od
najbližih prijateljaUgledni liječnik i njegova supruga o svojoj odluci nisu informirali ni neke od najbližih prijateljaMirando Mrsić, poznati hematolog i SDP-ov saborski zastupnik, i njegova supruga Diana Saubach, nedavno su posvojili dvojicu dječaka. Iako su tu odluku skrivali od većine znanaca, uz objašnjenje da se radi o privatnoj stvari o kojoj ne žele javno govoriti, Nacional je doznao kako su najprije posvojili jednog dječaka, a kad su saznali da ima i brata, i drugoga. Dječaci u dobi od 4 godine žive u kući bračnog para Mrsić-Saubach u podsljemenskoj zoni u Zagrebu. Diana Saubach i Mirando Mrsić upoznali su se prije šest godina, a vjenčali se na Mljetu.

I njoj i njemu to je drugi brak. Ona je Zagrepčanka, koja je većinu života provela u Njemačkoj i Nizozemskoj, a u Hrvatsku se vratila nakon poznanstva s Mrsićem. Poduzetnica je i vlasnica tvrtke Solpharm, koja se bavi uvozom lijekova protiv rijetkih bolesti. Mirando Mrsić rodio se 1959. u Splitu, a odrastao je u Podgori i Makarskoj. Nakon gimnazije otišao je na studij u Zagreb i sredinom 80-ih diplomirao medicinu. Od 1985. zaposlen je na Rebru, a usporedo s medicinskom gradio je i političku karijeru i na izborima 2007. ušao u Hrvatski sabor, a tijekom nedavne predsjedničke utrke bio je šef izbornog stožera Ive Josipovića.

Iako mu je ponuđen položaj predstojnika predsjedničkog ureda, Mrsić je odbio ponudu i vratio se na Rebro. Voditelj je Zaklade Ana Rukavina, koja se bavi prikupljanjem koštane srži za liječenje osoba koje boluju od leukemije, a odnedavno je i roditelj dvojice dječaka.

Vezane vijesti

Sindikati moraju popustiti ili se raskida kolektivni ugovor?

Sindikati moraju popustiti ili se raskida kolektivni ugovor?

Tisuće zaposlenih u javnom sektoru ostali su u šoku nakon vladine najave o ukidanju prava iz kolektivnih ugovora. No, prvotni šok koji je ministar… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika