25.03.2010. / 14:49

Autor: Andrea Belin

Horoskop otkriva seksualne navike potencijalnog ljubavnika

Ovnovi ne mogu odoljeti bujnom poprsju dok rakovi obožavaju voditi ljubav s djevojkama koje nemaju seksualnog iskustva. Koji horoskopski znak se podudara s vašim željama, saznajte u sljedećeih nekoliko redaka

Otkrijte kakav je u krevetuOtkrijte kakav je u krevetuOvan
Ovnovi nemaju svoju omiljenu pozu jer oni u svakom položaju pokušavaju maksimalno uživati. Ukoliko vam je za oko zapeo muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku, možete biti sigurni da vam seksa neće nikada nedostajati.

Bik
Muškarci rođeni u ovom znaku su poprilično izbirljivi kada je riječ o pripadnicama jačeg spola. No, uspijete li bika pridobiti u krevet, budite sigurni da se nećete razočarati.

Blizanci
Blizancima seks nije prva stvar na listi prioriteta. Riječ je o ljubomornim muškarcima koji ne vjeruju ni jednoj pripadnici ljepšeg spola.

Rak
Rakovi uglavnom biraju djevojke koje nemaju seksualnog iskustva. Mana im je to što od takve djevojke očekuju nezaboravno seksualno iskustvo.

Lav
Oni su po prirodi vizualni tipovi tako da ne mogu odoljeti seksu pod svijetlima. Valja napomenuti da im je zadovoljstvo partnerice uvijek na prvom mjestu.

Djevica
Djevice nisu izbirljive tako da njima odgovaraju sve seksualne poze.

Vaga
Predigra im je najvažniji dio seksualnog čina, a tijekom seksa obožavaju isprobavati nove poze. Pozitivno je to što im je zadovoljstvo partnerice u većini slučajeva na prvom mjestu.

Škorpion
Muškrci rođeni u ovom znaku su uvijek raspoloženi za seks i nisu previše izbirljivi što se tiče partnerica.
Škorpionima vjernost nije jača strana.

Strijelac
Ne mogu odoljeti djevojkama koje u krevetu preuzimaju glavnu riječ.

Jarac
Doduše, doggy styleu ne može odoljeti većina pripadnika jačeg spola, no jarčevima je to uistinu najomiljeniji položaj. Uvijek su raspoloženi za zabavu u krevetu spavaće sobe, a i smatraju se izuzetno dobrim ljubavnicima.

Vodenjak
Obožavaju eksperimentirati i trude se zadovoljiti partnericu, no isto to traže i od nje.

Ribe
Romantičari kojima je na prvom mjestu izmjenjivanje nježnosti, a tek onda seks. Ne mogu odoljeti visokim ženama.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika