26.03.2010. / 14:46

Autor: Ivica Medo

Final Four NLB lige ipak u zagrebačkoj Areni

Domaćin Final Foura košarkaške NLB lige održat će se u zagrebačkoj Areni, odlučeno je nakon sastanka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i direktora tvrtke Sidro, koja upravlja poslovima NLB lige, Romana Lisca

Zagrebačka Arena bit će domaćin završnice NLB ligeZagrebačka Arena bit će domaćin završnice NLB ligeDomaćin Final Foura košarkaške NLB lige održat će se u zagrebačkoj Areni, odlučeno je nakon sastanka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i direktora tvrtke Sidro, koja upravlja poslovima NLB lige, Romana Lisca.

Polufinalni susreti odigrat će se 23. travnja, a finale je na rasporedu 25. travnja. U polufinalu se sastaju Cibona i Union Olimpija iz Ljubljane te Hemofarm iz Vršca i beogradski Partizan.

"Nakon završetka prvog dijela sezone Vršac je bio glavni kandidat, no na kraju smo se ipak odlučili za Zagreb. Prošle je godine domaćin bio Beograd. Cilj nam je zadržati kontinuitet odigravanja završnog turnira u najvećim dvoranam u regiji", izjavio je direktor NLB lige Roman Lisac.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika