26.03.2010. / 17:19

Autor: Andrea Belin

5 jednostavnih koraka do nezaboravnog seksa

Da bi u seksu maksimalno uživali za početak naučite voljeti svoje tijelo. Ne bi bilo loše da počnete nositi seksi rublje jer je dokazano da se žene u njemu osjećaju privlačnijima

Naučite uživati u seksuNaučite uživati u seksuMalo je žena koje su zadovoljne seksualnim životom. Nezadovoljne su većinom one pripadnice nježnijeg spola koje nemaju dovoljno samopouzdanja.

Tijekom izmjenjivanja nježnosti s partnerom, u većini slučajeva se ne osjećaju dovoljno privlačno. Ukoliko i vi zbog manjka samopouzdanja imate problema s doživljavanjem orgazma, naučite voljeti svoje tijelo, a ostalo će doći samo od sebe!

Počnite voljeti svoje tijelo

Ranija istraživanja su pokazala da samopouzdanje kod žena naglo opada kada gledaju fotografije savršenih modela, a najnovije istraživanje koje je provela skupina američkih znanstvenika potvrdilo je da na isti način reagiraju i muškarci.

Upravo zbog toga ne bi bilo loše da stanete pred ogledalo i sami sebi kažete da unatoč nekim nedostacima i vaše tijelo izgleda savršeno te da može konkurirati i najpoželjnijim ženama na svijetu. Vaše samopouzdanje će se znatno podići.

Upoznajte svoje tijelo

Nakon što se počnete dobro osjećati u vlastitoj koži, krenite u istraživanje. Iako do sada niste sami pronalazili kritične točke na vašem tijelu, vrijeme je da se upustite u takvu avanturu jer to je jedini način da shvatite u čemu zaista uživate.

Nosite seksi rublje

Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da se pripadnice ljepšeg spola osjećaju privlačnijima ukoliko na sebi imaju seksi rublje. Pozitivan stav doprinjeti će nezaboravnim trenucima u spavaćoj sobi.

Razgovarajte s partnerom

Ukoliko ste zadovoljni sobom, međutim ne sjećate se kada ste posljednji put doživjeli orgazam, možda bi o tome trebali porazgovarati s partnerom. Zajedno ćete sigurno pronaći rješenje koje će vam skratiti put do potpunog zadovoljstva.

Zaboravite svakodnevnicu

Tijekom ulaska u spavaću sobu svakodvene probleme ostavite iza sebe. Ako ćete za vrijeme seksa razmišljati jeste li poplaćali sve račune, orgazam sigurno nećete doživjeti.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika