29.03.2010. / 18:30

Autor: Ružica Đukić

Sabina Čedić: Tko je tajni dečko seksi farmerice?

22-godišnja starleta i natjecateljica showa Nove TV “Farma” nepunih je godinu dana u vezi s 24 godine starijim oženjenim muškarcem Davorom Gašpertom Gašom, zbog kojeg se čak svojevremeno i potukla sa suparnicom s kojom ju je prevario

Sabina ČedićSabina ČedićOvogodišnja natjecateljica "Farme", 22-godišnja starleta Sabina Čedić, široj javnosti poznata kao voditeljica "Golih vijesti" u emisiji "Red Carpet", već je gotovo godinu dana u vezi sa znatno starijim muškarcem, 46-godišnjim Davorom Gašpertom, koji nije službeno rastavljen.

Vjerojatno je to i razlog zbog kojeg, iako u medijima o njemu često priča te je izjavila da će joj na farmi najviše faliti upravo on, svoga dečka drži u tajnosti te, kako smo saznali, on čak neće biti ni gost u studiju Nove TV.

Za razliku od starlete Sabine Čedić koja je prije ulaska u "Farmu" rekla da se boji svinja i krava, ali i priznala da nema radne navike te da ne zna kuhati, njezin dečko Davor Gašpert u jednom lokalu na zagrebačkoj Trešnjevci svakodnevno kuha gablece.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika