30.03.2010. / 07:00

Autor: Extra

Extra ekskluzivno: Kraj ljubavi Indire Vladić i Narsica Mujkića

Nakon što je prije desetak dana pjevačica grupe Colonia viđena kako se ljubi s nepoznatim mladićem u zagrebačkom klubu People's, doznali smo da bračni par Mujkić prolazi kroz bračnu krizu, a nagađanja o raspadu njihova braka Narcis Mujkić komentirao je riječima: "Ja sam kriv za sve!"

Indira Vladić i Narcis MujkićIndira Vladić i Narcis MujkićIndira Vladić-Mujkić, pjevačica grupe Colonia, i njezin suprug, poduzetnik Narcis Mujkić, prolaze kroz veliku bračnu krizu, prvu koja je dospjela u javnost u devet godina njihova braka.

Sve je počelo kada se pretprošlog četvrtka, dok je njezin suprug bio na putu u Americi, u zagrebačkom lounge baru People's, naočigled prisutnih, Indira Vladić-Mujkić ljubila s nepoznatim mladićem s kojim je bila u društvu.

Pjevačica je čest gost tog zagrebačkog kluba, a pogotovo četvrtkom kada sviraju tamburaši s kojima, poznata po svojoj veseloj naravi, nerijetko i zapjeva. Te večeri tamburaši su odsvirali nekoliko pjesama i za Narcisa, ali je nepoznato tko ih je naručio.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 30.03.10. 16:34

Zbilja VELIKA VIJEST !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika