30.03.2010. / 13:50

Autor: Tonko Vulić

Barbara Kolar prva je isprobala najmoderniji antiage tretman na svijetu

Poznata se TV i radio voditeljica prije početka četvrte sezone serijala "Zvijezde pjevaju", koji se počeo prikazivati na HTV-u u subotu 13. ožujka, odlučila na ovaj revolucionaran zahvat pomlađivanja kože lica, a Zdrav život je ekskluzivno pratio tretman e Matrix uređajem

Barbara Kolar; Foto: Mateja VrčkovićBarbara Kolar; Foto: Mateja VrčkovićRevolucionarni e Matrix RF najnoviji je uređaj za dubinsko pomlađivanje kože lica koji je neposredno nakon svjetske liječničke prezentacije održane na IMCAS-u u siječnju ove godine u Parizu, stigao i u Medical spa Mythos ekskluzivnog pulskog hotela Valsabion.

Princip e Matrixa ide dalje od tradicionalnih metoda pomlađivanja laserskom i optičkom tehnologijom te koristi RF subablaciju - frakcioniranu bipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju u pomlađivanju kože.

Ovaj uređaj tretira bore, ožiljke od akni, ožiljke, poboljšava teksturu i tonus kože te površinske promjene na koži. Tretman lica traje kratko, oko 20 minuta, a jednako se uspješno može izvoditi na svim fototipovima kože, od svijetle do tamne, pa čak i crnačke, što je dosada bilo nemoguće.

Samo liječnici smiju koristiti e Matrix RF, a u Medical spa Mythosu (Valsabbion, Pješčana uvala 9/26, Pula, tel: 052218033, email: info@valsabbion.hr) hotela Valsabbion primjenjuje ga dr. Sandra Perić čija je jedna od prvih klijentica bila Barbara Kolar.

Poznata se TV i radio voditeljica prije početka četvrte sezone serijala "Zvijezde pjevaju", koji se počeo prikazivati na HTV-u u subotu 13. ožujka, odlučila na ovaj revolucionarni zahvat pomlađivanja kože lica, a Zdrav život je ekskluzivno pratio tretman.

"Osnovni princip djelovanja uređaja eMatrix RF je bipolarna radiofrekventna struja koja predstavlja bitan pomak u tehnologiji pomlađivanja, s obzirom na to da se dosad u sličnim uređajima za pomlađivanje koristila uglavnom optička energija, najčešće laserskog tipa", kaže dr. Sandra Perić.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju magazina Zdrav život

Vezane vijesti

TV zvijezde bez straha od oblina

TV zvijezde bez straha od oblina

Unatoč poplavi novih ženskih voditeljskih lica, posebno na komercijalnim televizijama, koje izgledaju kao da su upravo sišle s modne piste, a neke to… Više

Komentari

registracija
2/12/07

lei, 30.03.10. 16:20

I ?? Sve je objašnjeno ,samo ne i kolika je cijena.......


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika