01.04.2010. / 07:00

Autor: Nacionalova redakcija

Umjetnost u kuhinji: Kako naresci mogu postati remek-djelo

Predstavljamo vam novu rezalicu R 805 A Perfect Cut, kraljicu Gorenjeve nove linije kuhinjskih pomoćnika. S kućištem od kvalitetnog aluminija i sa svojim brojnim funkcijama, ona je pravi majstor u stvaranju gurmanskih narezaka i zalogaja koji su jednako tako i pravi estetski doživljaj

Gorenje rezalicaGorenje rezalicaKada su se na tržištu pojavile prve rezalice, domaćice su bile oduševljene jer su se mogle riješiti dodatne brige prije dolaska gostiju i jer je priprema raznih zakuski kod kuće postala zabavan i jednostavan zadatak. Drhtavu ruku i nenabrušene noževe zamijenila je nova tehnologija. Jednako tako, više nisu bile potrebne tri daske na kojima su se mogle narezati različite vrste ukusnih specijaliteta, od povrća, sirova do gurmanskih mesnih delikatesa. Sve je postalo jednostavno i puno ugodnije.

Predstavljamo vam novu rezalicu R 805 A Perfect Cut, kraljicu Gorenjeve nove linije kuhinjskih pomoćnika. S kućištem od kvalitetnog aluminija i sa svojim brojnim funkcijama, ona je pravi majstor u stvaranju gurmanskih narezaka i zalogaja koji su jednako tako i pravi estetski doživljaj. S izuzetnom oštricom od nehrđajućeg čelika Solingen, mogućnošću namještanja od 1 do 15 mm i funkcijom prilagođavanja brzine, R 805 A Perfect Cut omogućava uistinu precizno rezanje i različite debljine narezaka sira, kruha, salama i drugih delikatesa.

Njezin elegantni izgled postavlja ju na vidno mjesto na kuhinjskom pultu a za dodatnu sigurnost nepredvidljivih dječjih ruku vodi brigu posebna sigurnosna sklopka.

Preporučena maloprodajna cijena za rezalicu Gorenje R 805 A Perfect cut je 899,00 kuna.

NCL promo

Vezane vijesti

Dobitnici nagradne igre 'Extra - Skockajte se za proljeće'

Dobitnici nagradne igre 'Extra - Skockajte se za proljeće'

CNJ- CD Norah Jones Jelena Marković, Dubrovačka 65 , Split Sanja Lukežić Kaštel 41 47000 Karlovac sandra zupičić pustić 1c 5222 labin ROX - CD… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika