01.04.2010. / 11:26

Autor: Nacionalova redakcija

Hladna revolucija: Kombinirani hladnjak za manje odlučivanja, više ušteda

Rashladne aparate Gorenje Simplicity odlikuje promišljeni izbor materijala i elegantni dizajn. S ostalim aparatima u liniji povezuje ih prepoznatljivi izgled s ergonomski oblikovanim gumbom za upravljanje i praktičnom vertikalnom ručkom od poliranog aluminija za udobno otvaranje

Gorenje Simplicity Gorenje Simplicity U sklopu linije Gorenje Simplicity nudi se kombinirani hladnjak u crnoj ili bijeloj boji, zapremnine 305 l, s NoFrost Absolute tehnologijom, koji spada u štedljivi energetski razred A+. On se može pohvaliti odličnom toplinskom izolacijom, poboljšanim brtvljenjem vrata i najsuvremenijim komponentama rashladnog sustava što sve smanjuje potrošnju energije na minimum.

Vrhunska tehnologija NoFrost Absolute sprečava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti zamrzivača. Zbog toga ne ćete trebati gubiti vrijeme na čišćenje i dugotrajno odleđivanje a to vam omogućava optimalan rad i iskorištenje prostora u zamrzivaču. Istaknuti treba još i ladicu Cool'n'Fresh u kojoj svježe namirnice (voće, povrće i meso), zahvaljujući optimalnom podešavanju temperature, sačuvaju svježinu i aromu bitno dulje vremena. Sada imate više vremena da upotrijebite sve i da ništa ne odbacite.

U dubokoj polici na vratima hladnjaka iznenađuje prava raskoš prostora. Sada ovdje više nema razmišljanja o tome kamo s velikim, i do 2,5-litrenim plastičnim i staklenim bocama. U hladnjaku se može naći odgovarajuće mjesto za sve a antibakterijski zaštićena oprema unutrašnjosti s estetskim halogenim osvjetljenjem argument je koji dodatno uvjerava.

Ukratko, prostrani hladnjaci linije Gorenje Simplicity s priručnim rasporedom polica i ladica te učinkovitošću najviših energetskih razreda jednostavno zadovoljavaju sve standarde suvremenih korisnika.

NCL promo

Vezane vijesti

Bloomberg: Tedeschi u suradnji s Gorenjem i NIS-om oživljava Jugosferu

Bloomberg: Tedeschi u suradnji s Gorenjem i NIS-om oživljava Jugosferu

O oživljavanju Jugosfere izvijestio je Bloomberg, koji piše kako je Franjo Bobinac, izvršni direktor slovenskog Gorenja, odlučio probiti barijere… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika