01.04.2010. / 12:58

Autor: Andrea Belin

Vrhunski užitak: 4 ženske erogene zone koje ne smijete izostaviti

Koljena, trbuh, tjeme i stopala samo su neke od najkritičnijih točaka na ženskom tijelu koje ni jedan muškarac ne bi smio zaboraviti tijekom seksa...

Trbuh je jedna od najkritičnijih točakaTrbuh je jedna od najkritičnijih točakaZa razliku od muškaraca kojima ne treba puno da dožive orgazam, kod žena je situacija potpuno drugačija.

Na svu sreću, na ženskom tijelu postoji mnoštvo erogenih zona koje će ubrzati proces do vrhunskog užitka. Savjetujemo da u proces istraživanja uključite sva osjetila i uopće ne sumnjamo da ćete oboje uživati!

Koljena

Muškarci u većini slučajeva zaborave na taj dio tijela, a valja napomenuti da je koža iza koljena posebno osjetljiva. Samo nekoliko poteza rukom i strasni poljupci skratiti će put do njezinog orgazma.

Vrat

Vrat je zasigurno najkritičnija točka na ženskom tijelu, ali ništa drugačija situacija nije ni kod pripadnika jačeg spola. No, na tom dijelu tijela se ne valja dugo zadržavati. Nemojte biti ni previše grubi jer crvene mrlje koje ostaju nekoliko dana, nisu osobito privlačne.

Pupak

Masaža trbuha može biti jako uzbuđujuća, naročito na predjelu oko pupka. Čak i sama pomisao da bi muškarac mogao krenuti niže, pojačava uzbuđenje.

Tjeme

Na masažu glave neće se žaliti niti jedna pripadnica nježnijeg spola, naročito one koje se svakodnevno osjećaju glavobolju.
Kroz nekoliko minuta povećati će se protok krvi što će pobuditi i seksualnu želju.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika