02.04.2010. / 07:00

Autor: Nacionalova redakcija

Capro Fresh - svježi kozji sir autentičnog okusa i visoke zdravstvene vrijednosti

Zbog svojih antialergijskih svojstava i znatno manjeg udjela laktoze, kozje mlijeko, kao i proizvode koji ga sadrže, mogu konzumirati i osobe alergične na kravlje mlijeko

Vindijin Capro FreshVindijin Capro FreshSvježi sir od kozjeg mlijeka tradicionalan je domaći proizvod, izuzetno cijenjen zbog svojih visokih bioloških i nutritivnih vrijednosti. Nezaobilazan je sastojak brojnih gastronomskih kreacija, a njegova izrazito bijela boja i blaga aroma podsjećaju na okuse i mirise tipičnog mediteranskog stola.

Vindijin Capro Fresh je poželjna namirnica u svakodnevnoj prehrani zahvaljujući dijetetskom i terapijskom učinku kozjeg mlijeka. Njegova laka probavljivost te visoki udio korisnih aminokiselina pozitivno utječu na zdravlje svih dobnih skupina, a posebice na novorođenčad i starije osobe. Zbog svojih antialergijskih svojstava i znatno manjeg udjela laktoze, kozje mlijeko, kao i proizvode koji ga sadrže, mogu konzumirati i osobe alergične na kravlje mlijeko.

Capro Fresh, koji je u cijelosti proizveden od svježeg kozjeg mlijeka, obuhvaća sve kvalitete ove zdrave namirnice. Sadrži pregršt vitamina, minerala i ostalih sastojaka prijeko potrebnih za jačanje imuniteta.
Pakiran je u kontroliranoj atmosferi koja čuva izvrsnost okusa i svježinu proizvoda do 21 dan, a njegov posebno odabran oblik i mekana konzistencija omogućuju praktičnu konzumaciju žlicom.
Capro Fresh iz Vindije - zalogaj zdravlja i svježine!

NCL promo

Vezane vijesti

Dobitnici nagradne igre 'Extra - Skockajte se za proljeće'

Dobitnici nagradne igre 'Extra - Skockajte se za proljeće'

CNJ- CD Norah Jones Jelena Marković, Dubrovačka 65 , Split Sanja Lukežić Kaštel 41 47000 Karlovac sandra zupičić pustić 1c 5222 labin ROX - CD… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika