02.04.2010. / 12:07

Autor: Andrea Belin

Marina Perazić se vraća na "Farmu" u kojoj je njezin bivši?

Organizatori srpskog relity showa smatraju da bi bilo zanimljivo da se na seoskom imanju u Barajevu pojavi i negdašnja članica grupe Denis&Denis

Marina PerazićMarina PerazićBudući da se na srpskoj Farmi nalazi bivši nevjenčani suprug Marine Perazić, Ivan Fece Firči, organizatori srpskog reality showa smatraju da bi bilo zanimljivo da se na seoskom imanju u Barajevu pojavi i negdašnja članica grupe Denis&Denis.

Kako je kazala za srpski Blic, ona nije osobito oduševljena tom idejom, no ukoliko bi joj se pružila, ne bi ju odbila. Čini se da je novac opet glavni motiv upuštanja u ovakvu avanturu.

"S obzirom na to da su moje kćeri tinejdžerice željne svega i da sam im priuštila dosta toga, a željela bih još više, morala bih ponovo ući u Farmu. Glupo je da, kad vam neko pruži takvu priliku, odbijete.

Ja sam zaradila određeni novac, ali trebala bih se tamo vratiti. Starija Mia želi da na jesen u New York i morala bih ići na Farmu da bih joj to priuštila, ali s druge strane, svaka mi je sekunda s njom dragocjena", objašnjavala je negdašnja pjevačica.

Budući da ona i njezin bivši nevjenčani suprug još uvijek imaju nerješenih problema, uopće ne sumnjamo da bi ova sezona srpske inačice showa bila jedna od zanimljivijih.

Vezane vijesti

Novi dom: Marina Perazić preselila u Novi Sad

Novi dom: Marina Perazić preselila u Novi Sad

Marina Perazić se nedavno preselila s obitelji u Novi Sad, javlja srpski Svet. Pjevačica svakodnevno uživa u čarima ovog grada, ali i trudi se da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika