02.04.2010. / 14:44

Autor: Andrea Belin

5 detalja koji će za vrijeme seksa iznervirati svakog muškarca

Premda se čini da su pripadnici jačeg spola uvijek raspoloženi za zabavu u spavaćoj sobi te da ih tijekom seksa apsolutno ništa ne može izbaciti iz takta, vrijeme je da saznate pravu istinu

Preuzmite inicijativuPreuzmite inicijativuU trenutku kada situacija u spavaćoj sobi nije zadovoljavajuća i najmanje sitnice će ju dodatno zakomplicirati.

Doduše, muškarci u većini slučajeva ne stvaraju probleme tijekom seksa, međutim postoje neke navike karakteristične za pripadnice jačeg spola koje ih zaista znaju izbaciti iz takta!

Odbijanje

Iako se tada kunu na glavobolju, žene u većini slučajeva odbijaju zabavu u spavaćoj sobi iz samo njima poznatih razloga. Najčešće je to u situacijama kada se predhodno posvađaju sa svojom boljom polovicom. Savjetujemo da ovakve izgovore ne prakticirate već s partnerom obavite iskreni razgovor.

Dosada u spavaćoj sobi

Spavaća soba nije jedino mjesto gdje možete voditi ljubav sa svojom boljom polovicom. Kuhinja i kupaonica također obiluju zanimljivim detaljima koje možete iskoristiti u te svrhe. Žene koje ne prihvaćaju izazove nisu zanimljive ni jednom muškarcu.

Lezi me, jebi me

Istina je da muškarci obožavaju u krevetu voditi glavnu riječ, međutim zadovoljstvo postaje još veće kada partnerica u krevetu preuzme inicijativu.

Planirana akcija

Većina muškaraca traga za spontanim ženama koje su uvijek spremne na izazove.
Ukoliko ga želite zadržati u svome naručju, nemojte planirati kada ćete voditi ljubav jer to će ga totalno izbaciti iz takta.

Hopa-cupa bez dahtanja

Ni od jednog muškarca nemojte očekivati da će vam čitati misli. Dakle, za vrijeme seksa mu slobodno recite koje poze i kakvi dodiri vam najbolje odgovaraju i sigurni samo da će partner ispuniti vaše želje.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika