06.04.2010. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Kristijan Curavić: Poslovni krah ronioca na dah

Maja Stanivuković, bivša zaposlenica tvrtke Curavić d. o. o., prijavila je nadležnima ronioca na dah i jednog od sudionika "Farme", kojeg optužuje da duguje novac njoj i poslovnim partnerima

Kristijan CuravićKristijan Curavić"Kristijan Curavić, samoprozvani najbolji hrvatski ronilac na dah, prevarant je koji mi nije isplatio ni jednu plaću u osam mjeseci, koliko sam za njega radila bez prijave i u nehumanim uvjetima.

Ja nisam jedina osoba kojoj je ostao dužan. Nije platio ni roniocima, a da ne spominjem i dugove koje ima prema nekim tvrtkama koje su bile naši poslovni partneri.

Jednako tako, osobe koje kod njega završe ronilački tečaj nikada ne dobiju licencu", ispričala je za Extru 27-godišnja Maja Stanivuković iz Samobora, koja je, zbog svega navedenog, protiv 35-godišnjeg Kristijana Curavića, ovogodišnjeg natjecatelja "Farme" i zaručnika televizijske voditeljice Nikoline Pišek, podnijela prijavu Ministarstvu financija i Državnom inspektoratu - inspekciji rada.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika