06.04.2010. / 07:00

Autor: Extra

Jasna Ulaga Burić: U pedesetoj na umjetnoj oplodnji

Novinarka i voditeljica na HTV-u i njezin suprug, direktor Informativnog programa HTV-a Domagoj Burić, navodno čekaju bebu i to zahvaljujući medicinski potpomognutoj oplodnji koja je, nakon više bezuspješnih pokušaja, najvjerojatnije napokon uspjela

Jasna Ulaga Burić i Domagoj BurićJasna Ulaga Burić i Domagoj BurićDomagoj Burić (38), direktor Informativnog programa HRT-a, i njegova supruga Jasna Ulaga-Burić (50), novinarka i voditeljica emisije "Među nama" zaposlena u istoj televizijskoj kući, navodno čekaju svoje drugo dijete.

"Istina je da već duže vrijeme pokušavaju dobiti dijete i da su trenutačno u postupku umjetne oplodnje. Posao Domagoja Burića je iznimno stresan i vjerojatno je to razlog što već toliko dugo imaju poteškoća sa začećem.

Domagoj sada pokušava Jasnu zaštititi od svih stresova, koliko god je to moguće, jer svatko tko je prošao proces umjetne oplodnje zna da to nije nimalo ugodno.

Jasna Ulaga-Burić je napravila sve zdravstvene preglede i svi njezini nalazi su dobri. Potpuno je zdrava i fizički puno mlađa od svoje prave dobi, tako da liječnici nagađaju da je uzrok neplodnosti vjerojatno stres", kaže izvor blizak paru.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Povratak otpisane: Hloverka postala v.d. direktorice programa HTV-a

Povratak otpisane: Hloverka postala v.d. direktorice programa HTV-a

U tradicionalnom HRT-ovskom duhu održano je današnje zasjedanje vijeća ove nacionalne kuće. U prijevodu, nije bilo previše iznenađenja. Jedna od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika