06.04.2010. / 07:00

Autor: Extra

Marija Borić: Napokon sam se zaljubila

Glumica iz serije "Najbolje godine" u vezi je s Mariom Martinovićem kojeg je upoznala prije dva mjeseca na utakmici hokejaškog kluba Medveščak; glumica nam je priznala da su u fazi upoznavanja, dok nam je njezin dečko rekao da im je jako lijepo zajedno

Marija BorićMarija BorićMarija Borić, 29-godišnja glumica koja u sapunici Nove TV "Najbolje godine" igra Zrinku Lotar, ponovno je zaljubljena.

Njezin dečko je Mario Martinović, 29-godišnji zaposlenik zagrebačke tvrtke Tekstilpromet.

Par je u intenzivnoj vezi mjesec dana i jako su zaljubljeni. Navodno se najčešće susreću u stanu Marija Martinovića koji se nalazi na zagrebačkom Laništu, u blizini Arene.

U istoj zgradi, dva kata iznad njegova stana, stanuje i prijateljica i kolegica Marije Borić, Katarina Radivojević, koja s njom također glumi u spomenutoj sapunici.

Marija Borić i Mario Martinović su se upoznali preko zajedničkih prijatelja prije nepuna dva mjeseca, nakon utakmice zagrebačkog hokejaškog kluba Medveščak.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Marija Borić: Volim glamur, ali najbolje se osjećam u trenirci

Marija Borić: Volim glamur, ali najbolje se osjećam u trenirci

Prošlogodišnju pobjednicu popularnog zabavnog showa "Zvijezde pjevaju" Mariju Borić od ovoga mjeseca ponovno imamo priliku gledati i slušati u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika