06.04.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

4 savjeta za besprijekoran izgled nogu i stopala

Budući da je sezona kratkih suknjica sve bliže, krajnje je vrijeme da svu pažnju usmjerite na izgled nogu

Obratite pažnju na izgled noguObratite pažnju na izgled noguZa koji dan će nošenje otvorene obuće i kratkih suknjica postati svakodnevna navika pa je krajnje vrijeme da obratite pažnju na izgled nogu i stopala. Nekoliko naših savjeta skratiti će vam put do njihovog savršenog izgleda!

Piling nogu

Prije depilacije napravite piling nogu i to na prirodnoj bazi. Pomiješajte sok od dva limuna, dvije naranče, jednog ananasa i pola kilograma kivija. Dobivenu smjesu kružnim pokretima utrljajte na noge, a ne bi bilo loše da smjesu nanesete i na stopala.

Depilacija

Da bi noge izgledale savršeno, potrebno je obratiti pažnju i na depilaciju. Doduše, neželjene dlačice najlakše je ukloniti britvicama, međutim kako bi spriječili iritaciju kože, potrebno je koristiti pjenu za brijanje koja neće izazvati takvu reakciju kože.

Dugotrajnija, ali bolnija varijanta je depilacija voskom i epilatorom. Bez obzira na koji način uklanjali neželjene dlačice, ne zaboravite na koljena. Ukoliko svakodnevno nosite kratke suknje, savjetujemo da depilirate noge i iznad koljena, bez obzira što su na tom dijelu dlačice svijetle i kratke.

Zategnuta koža

Ukoliko noge želite učvrstiti u samo nekoliko dana, osim krema za brzinsko učvršćivanje, deset minuta dnevno odvojite za vježbanje.

Vitke noge u samo par minuta

Istina je da tamnije noge izgledaju mršavije pa ne bi bilo loše da koristite kreme za samotamnjenje. Umjesto nekvalitetnih jeftinih krema radije koristite skuplje losione koji postepeno, ali ravnomjerno potamnjuju kožu. Takvi preparati preporučaju se ženama s proširenim venama.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika