07.04.2010. / 15:09

Autor: Andrea Belin

Saznajte što oblik ruža za usne koji svakodnevno koristite govori o vama

Žene koje nisu opsjednute svojim izgledom uglavnom koriste ruž za usne tako da njegov vrh svaki put ostaje ravan dok je udubljeni ruž karakterističan za žene koje brzo sklapaju prijateljstva...

Zaoštreni vrh ruža  otkriva samouvjerenu ženuZaoštreni vrh ruža otkriva samouvjerenu ženuGotovo svaka pripadnica nježnijeg spola ruž za usne nanosi na drugačiji način. Nakon određenog vremena on poprimi specifičan oblik koji mnogo otkriva o karakteru žene koja ga koristi. Što o vama govori vaš omiljeni ruž za usne saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Povučeni tip

Povučenu i sramežljivu osobu otkriva ruž za usne koji izgleda kao da je prije nekoliko sati kupljen u trgovini. S druge strane riječ je o pouzdanoj ženi koja se uvijek drži zadanih rokova i poštuje dogovor.

Opušteni tip

Žene koje nisu opsjednute svojim izgledom uglavnom koriste ruž za usne tako da njegov vrh svaki put ostaje ravan. Ove pripadnice nježnijeg spola su uvijek spremne za zabavu s prijateljima, a opuštene su i u društvu nepoznatih muškaraca.

Kreativni tip

Udubljeni ruž za usne karakterističan je za žene koje brzo sklapaju prijateljstva, a relativno brzo se i zaljubljuju. Osim toga, udubljeni oblik otkriva kreativne pripadnice nježnijeg spola.

Samouvjereni tip

Zaoštreni vrh ruža za usne otkriva samouvjerenu ženu koja obožava biti u centru pažnje.

Duhoviti tip

Ruž koji nalikuje toboganu uglavnom koriste radoznale, ali veoma duhovite žene. One su uvijek spremne za izazove i lako se upuštaju u avanture.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika