07.04.2010. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Jennifer Aniston želi Gerardu Butleru roditi dijete

Bivša supruga Brada Pitta je izjavila kako se želi okušati u majčinstvu, a smatra da bi kolega iz filma "The Bounty Hunter" bio idealan otac njezina djeteta

Jennifer Aniston i Gerard ButlerJennifer Aniston i Gerard ButlerIako su već nekoliko puta demantirali vezu, čini se da Jennifer Aniston prema kolegi iz filma "The Bounty Hunter", Gerardu Butleru, osjeća puno više od prijateljstva.

Kako piše magazin Ok, bivša supruga Brada Pitta je izjavila kako se želi okušati u majčinstvu, a smatra da bi Butler bio idealan otac njezina djeteta.

"Jennifer bi jako željela roditi djevojčicu. Ona obožava Gerarda i misli kako je idealan za ulogu oca", kazao je neimenovani izvor blizak glumici.

Da kolege iz filma veže puno više od prijateljstva šuškalo se još na dodjeli Zlatnih globusa, a njihova "veza" postala je nezaobilazna tema u medijima kada se glumac samo nekoliko dana kasnije uz Courtney Cox i Sheryl Crow pojavio na proslavi njezinog rođendana.

Vezane vijesti

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Malo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika