07.04.2010. / 18:25

Autor: Hina

Kineski dužnosnik mitom prema cilju: Želio osvojiti 800 žena

"Osam sati na dan radio je na dobivanju mita, a drugih osam sati lovio je žene", objavilo je državno odvjetništvo

Kineski lokalni dužnosnik optužen je za primanje mita koje mu je služilo da utoli seksualnu glad za ženama, no na putu do cilja da spava s 800 žena, zaustavila ga je na brojci od 500 vlastita supruga, izvijestili su u srijedu službeni mediji.

Lokalni 47-godišnji dužnosnik iz Anqinga, grada na istoku Kine, završio je na optuženičkoj klupi nakon prijave supruge koja je uvidom u njegove dnevnike otkrila imena njegovih žena-trofeja, ali i svote koje je primao kao mito.

Nevjerni suprug nije samo bilježio svoje pothvate u dnevnik, već je žene snimao i videom, a snimke ljubavnica pohranjivao na disk.

"Osam sati na dan radio je na dobivanju mita, a drugih osam sati lovio je žene", objavilo je državno odvjetništvo.

Kineski Casanova zapisao je kako želi ostvariti seksualne odnose s najmanje 56 žena na godinu i pritom imati dvije stalne ljubavnice, piše list Dahe Daily. Za to mu je trebalo 100.000 juana (10.000 eura), a mito je ubirao za transakcije s nekretninama.

S godinama su mu apetiti rasli te je uspio spavati s najmanje 500 žena i kretao se prema novom cilju, njih 800, objavilo je odvjetništvo.

U utorak je poruku dužnosnicima na velikom sastanku Kineske komunističke partije uputio prvi kineski čovjek Hu Jintao. Pozvao je dužnosnike "neka trajno bdiju kako ne bi popustili napastima moći, novca i ljepote".

Vezane vijesti

Kineski apel Europi

Kineski apel Europi

Zemlje eurozone koje su zaglibile u dužničku krizu "moraju još više imati na umu da su na istom brodu", ocijenila je u subotu agencija Xinhua, uoči… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika