09.04.2010. / 13:56

Autor: Nacionalova redakcija

Emmezeta vrtni namještaj -Vrijeme je za proljetne uštede

Osim sjedećih garnitura od drva, ratana, aluminija, kovanog željeza ili plastike u Emmezeti možete odbrati sitnice koje će Vaš boravak pod suncem učiniti ljepšim i ugodnijim

Napokon je stiglo proljeće te smo jedva dočekali izaći iz zatvorenog prostora na terasu, balkon ili vrt. Da bi vaš boravak u ovim zelenim oazama bio što ugodniji Emmezeta Vam nudi široki asortiman vrtnog namještaja i proizvoda za uređenje vrta po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Osim sjedećih garnitura od drva, ratana, aluminija, kovanog željeza ili plastike u Emmezeti možete odbrati sitnice koje će Vaš boravak pod suncem učiniti ljepšim i ugodnijim. Suncobrani, jastuci, keramičke i plastične tegle, vaze, zalijevači i sve ostale sitnice u Emmezeti su dostupne po Niskim Cijenama Svaki Dan.

Emmezeta ponuda je sinonim za povoljne cijene, široki asortiman i kvalitetu - namještaja, opreme i dekoracija za kuhinje, kupaonice, blagovaonice, ured... multimedije, bijele tehnike, opreme za sport i slobodno vrijeme te odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj.

Provjerite na www.emmezeta.hr

NCL Promo

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika