11.04.2010. / 08:53

Autor: Andrea Belin

Zvijezde pjevaju: Mare Milin i Đani Stipaničev ispali iz showa

Čini se da pjesma Bijelog dugmeta „Bitanga i princeza“ nije oduševila publiku, a i žiri je zaključio da ovaj put nisu briljirali i dodijelio im je samo 27 bodova

Mare Milin i Đani StipaničevMare Milin i Đani StipaničevČetvrti par koji je napustio HTV-ov show su fotografkinja Mare Milin i Đani Stipaničev.

Čini se da izvedba pjesme Bijelog dugmeta „Bitanga i princeza" nije oduševila publiku, a i žiri je zaključio da ovaj put nisu briljirali i dodijelio im je samo 27 bodova.

„Nagomilalo se posla i vrijeme je da opet počnem raditi", komentirala je fotografkinja nakon što je saznala da će ona i Stipaničev napustiti show.

Najviše bodova od žirija opet su dobili Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac dok su prema njihovom mišljenju najlošiji bili Ines Bojanić i Guiliano.

Premda je u jednom trenutku Tamara Loss ostala bez glasa, voditeljica i njezin mentor Marko Tolja na ljestvici su zauzeli visoko drugo mjesto.

Za razliku od prošle emisije, Ana Vilenica i Jacques Houdek za izvedbu pjesme „Gdje Dunav ljubi nebo" su dobili samo kritike.

Vezane vijesti

Zvijezde pjevaju: Ispali Ines Bojanić i Giuliano

Zvijezde pjevaju: Ispali Ines Bojanić i Giuliano

Ines Bojanić i Giuliano neće više pjevati u showu "Zvijezde pjeavju", zajednički su sinoć odlučili žiri i publika. Stručni ocjenjivački sud nije bio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika