13.04.2010. / 07:00

Autor: Branka Prica

Nataša Janjić i Joško Lokas - ljubavi ipak nije kraj

Unatoč pričama o prekidu, glumica i njezin dečko, autor i voditelj kviza “Upitnik”, dokazali su da se još uvijek vole: prije nekoliko dana proveli su sate na romantičnom ručku u zagrebačkom restoranu Mano, a idilu nije omela ni njezina parnica s bivšim dečkom, redateljem Antonijem Nuićem

Nataša Janjić i Joško LokasNataša Janjić i Joško LokasIako su se Nataša Janjić i Joško Lokas nedavno uselili u zajednički stan u središtu Zagreba, mediji ovih dana prenose navode njihovih prijatelja da je par nakon jedne burne svađe odlučio prekinuti svoju vezu, što je, budimo iskreni, iznenadilo cjelokupnu javnost.

Jer nakon svega što je ovaj par prošao u posljednjih godinu dana, otkad se saznalo da su zajedno, iznenadila bi činjenica da su upravo sada kada su počeli "slobodno disati" i zajedno se javno pojavljivati - prekinuli.

Iako su se, kao i obično, suzdržali od komentara te čak ni za ovaj tekst nisu htjeli ništa izjaviti, slike ipak govore više od riječi.

Da nema riječi o prekidu dokazuju ekskluzivne fotografije koje je snimio fotograf Extre ispred zagrebačkog restorana Mano, gdje je par proveo ugodno poslijepodne.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Nataša Janjić: Nekad se zapitam zašto se uopće bavim glumom

Glumicu Natašu Janjić, stalnu članicu ansambla kazališta Gavella, rijetko možemo vidjeti na televiziji, no kazališne predstave i filmski angažmani ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika