13.04.2010. / 07:00

Autor: Extra

Sunčica Lalić: Lijepa mama zaustavila promet

Bivša manekenka, supruga poduzetnika Dragana Jurilja i majka 2,5-godišnjeg sina Ariena, u šetnji Zagrebom pokazala je novu vitku liniju koju je, kaže, uspjela vratiti teškom mukom; sudeći prema zadivljenim pogledima prolaznika, trud se itekako isplatio

Sunčica LalićSunčica LalićSunčica Lalić, nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica, odlučila je slobodno jutro provesti sa sestrom Vlastom u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade te na njihovoj terasi Oleander, gdje je čest gost, popiti kavu.

Krenula je iz svog stana u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici, odjevena u crnu kratku pripijenu haljinu, crne guste čarape i crne Prada čizme, uz koje je uskladila i crnu kožnu Prada torbu.

Atraktivna brineta zaustavila je promet ispred Botaničkog vrta, a zavidnu liniju i seksepilnu odjeću primijetili su i prolaznici koji su se za njom okretali.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

registracija
9/12/09

tonkagp, 13.04.10. 10:17

Zavidnom linijom je upalila zeleno na semaforu za pješake. Hahahaha.


registracija
11/4/10

rmatusic, 14.04.10. 10:20

dobra brate!


registracija
27/12/06

Skipp, 20.04.10. 08:53

Koji idiotizam kao prvo ovo je prijelaz preko Miramarske kao drugo bilo je zeleno a kao treće onaj na skuteru gleda da li mu netko dolazi s lijeve a crne guste čarape nosi da se ne bi vidjele modrice....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika