16.04.2010. / 10:45

Autor: Nacionalova redakcija

Zvijezda "Harryja Pottera" uskoro prvi put u broadwayskom mjuziklu

Riječ je o mjuziklu "Kako uspjeti u poslu bez prevelikog truda" koji je prvi put izveden na Broadwayju 1961. godine, osvojivši nagrade Tony i Pulitze

Daniel RadcliffeDaniel RadcliffeDaniel Radcliffe, zvijezda "Harryja Pottera", prvi put će početkom sljedeće godine nastupati u jednom broadwayskom mjuziklu, priopćili su u petak producenti.

Riječ je o mjuziklu "Kako uspjeti u poslu bez prevelikog truda" koji je prvi put izveden na Broadwayju 1961. godine, osvojivši nagrade Tony i Pulitzer.

Radcliffe će glumiti ulogu J. Pierrepont Fincha u mjuziklu koji se temelji na satiričnoj istoimenoj knjizi o samopomoći, autora Shepherda Meada. Finch je mladi perač prozora koji se uspinje do položaja potpredsjednika oglašivačkog odjela tvrtke.

Dvadesetogodišnji britanski glumac je 2008. godine dobio pohvale za broadwaysku predstavu "Equus". Trenutno snima osmi i posljednji nastavak "Harryja Pottera".

Vezane vijesti

Daniel Radcliffe priznao "ovisnost" o alkoholu

Daniel Radcliffe priznao "ovisnost" o alkoholu

Zvijezda filmova o čarobnjaku Harriju Potteru Daniel Radcliffe otkrio je da ga je njegova ovisnost o alkoholu tijekom snimanja šestog dijela tog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika