16.04.2010. / 15:57

Autor: Nacionalova redakcija

Američki veleposlanik James Foley posjetio Vindiju

Nakon obilaska američkoj je delegaciji predstavljen široki asortiman vrhunskih proizvoda vodeće hrvatske prehrambene industrije, koji se svojom kvalitetom i međunarodnim priznanjima ističu na domaćem, ali i regionalnom tržištu

Tijekom susreta s vodećim predstavnicima varaždinske prehrambene industrije James Foley, veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, razgledao je proizvodne pogone Vindije i Koke Tijekom susreta s vodećim predstavnicima varaždinske prehrambene industrije James Foley, veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, razgledao je proizvodne pogone Vindije i Koke James Foley, veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj, danas je, zajedno s pratećim timom, po prvi puta za vrijeme svog mandata posjetio Poslovni sustav Vindija. Susretom s predsjednikom Uprave, g. Dragutinom Drkom i menadžmentom, Foley je nastavio politiku svog prethodnika Roberta Bradtkea u održavanju dobrih i kvalitetnih odnosa između SAD i najveće hrvatske prehrambene kompanije.

Prvi čovjek američke diplomacije uz stručnu je pratnju obišao nove proizvodne pogone varaždinske prehrambene industrije. Tijekom razgleda Vindije Vivis američki veleposlanik se upoznao s najsuvremenijom tehnologijom za proizvodnju mlijeka i bezalkoholnih pića, dok je u novom pogonu Industrije mesa Koka visoki uzvanik imao priliku vidjeti kako se primjenom modernih rješenja proizvode svježi i zamrznuti panirani proizvodi od pilećeg mesa.

Nakon obilaska američkoj je delegaciji predstavljen široki asortiman vrhunskih proizvoda vodeće hrvatske prehrambene industrije, koji se svojom kvalitetom i međunarodnim priznanjima ističu na domaćem, ali i regionalnom tržištu.

Veleposlanik Foley je tijekom susreta izrazio zadovoljstvo boravkom u Varaždinu, kao gost Vindije i g. Drka. „Ovo je bio impresivan posjet te mi je drago da sam vidio jednu od najmodernijih oprema u svijetu. Sve danas viđeno u Vindiji naglašava velike mogućnosti Hrvatske u smislu ekonomskog napretka, te mi ulijeva veliki optimizam", rekao je veleposlanik Foley.

Direktoru Dragutinu Drku je također drago da je g. Foley našao vremena za posjet grad Varaždinu i Vindiji. Tom prilikom je rekao: „Naša prehrambena proizvodnja važna je za naciju te je rezultat komparativne prednosti u smislu ljudskih potencijala, tradicije i kulture rada."

Vezane vijesti

Foley: Zbog Glavaša nije bilo razvijenih odnosa s Osijekom i županijom

Foley: Zbog Glavaša nije bilo razvijenih odnosa s Osijekom i županijom

Američki veleposlanik u Hrvatskoj James E. Foley za današnjeg je posjeta Osijeku rekao kako dosad nije bilo razvijenih političkih odnosa s gradom i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika