16.04.2010. / 17:16

Autor: Andrea Belin

U čemu je tajna dobrog izgleda Jennifer Aniston?

Riječ je o fitness programu koji je osmislila instruktorica Mandy Ingber, a uključuje jogu i vježbe za definiranje mišića

Jennifer AnistonJennifer AnistonYogalosophy je novi način vježbanja za kojim su poludjele hollywoodske ljepotice, a ovaj fitness program prihvatila je i bivša supruga Brada Pitta, Jennifer Aniston.

Riječ je o programu koji je osmislila instruktorica Mandy Ingber, a uključuje jogu i vježbe za definiranje mišića.

Budući da je zvijezda serije "Prijatelji" oduševljena rezultatima, u međuvremenu se uključila i u promociju ovog fitness programa.

"Ne možete vjerovati koliko je ovaj način vježbanja zabavan. Na početku nisam vjerovala u jogu, međutim vrlo brzo sam promijenila mišljenje", kazala je Jennifer Aniston i dodala kako je za unutrašnji mir i seksi mišiće potrebno trenirati tri puta tjedno.

U svakoj pozi potrebno je ostati između trideset i šezdeset sekundi. Nakon toga slijede aerobne vježbe koje je potrebno izvoditi oko četrdeset i pet minuta.

Ako je za vjerovati prelijepoj glumici, rezultati bi trebali biti vidljivi već nakon mjesec dana.

Vezane vijesti

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Malo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 17.04.10. 09:36

izgleda ko i svak druga žena


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika