19.04.2010. / 18:30

Autor: Extra

Sanja Duggan i Igor Maksimilijanović: Vruće noći u hotelu

Bogata poduzetnica otišla je na romantični odmor u dubrovnik s poduzetnikom Igorom Maksimiljanovićem s kojim je odnedavno u vezi; zaljubljeni par dva dana nije izlazio iz sobe dubrovačkog Excelsiora, a potom su pred fotografima prošetali Stradunom

Foto: PixsellFoto: PixsellJedna od najbogatijih Hrvatica, Sanja Duggan, nakon rastave od supruga Frane Barbierija prvi put se u javnosti pojavila s novim dečkom, 40-godišnjim građevinskim poduzetnikom Igorom Maksimiljanovićem s kojim je već nekoliko mjeseci u vezi.

Njih su dvoje u srijedu stigli u dubrovački hotel Excelsior, gdje su boravili u istoj sobi. Iako taj hotel inače priprema VIP tretman za svoje posebne goste, Sanja Duggan iznenadila je osoblje svojim dolaskom pa tu pogodnost nije ni iskoristila, vjerojatno da ne bi na sebe skrenula pažnju paparazza.

Nije poznato, međutim, je li skrivanje od fotografa bio i razlog što sa zagrebačkim plejbojem nije izlazila iz hotelske sobe puna dva dana.

Par je, doznajemo, naručivao hranu u sobu, a zatim su tek u petak u popodnevnim satima, dobro raspoloženi, odlučili prošetati Stradunom. Time su opovrgnuli sve dileme o njihovoj ljubavnoj vezi, o kojoj je vijest prva donijela Extra prije gotovo tri mjeseca.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno. Kako smo prošlog tjedna objavili, Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika