19.04.2010. / 18:30

Autor: Extra

Lana Klingor: Utjehu našla u glumcu?

Pjevačica i glumac Goran Bogdan navodno su već neko vrijeme u ljubavnoj vezi; Lana je nedavno prekinula vezu sa Slovencem Samom Samobolom, a Goran s kćeri Vesne Pusić, Dainom Oniunas Pusić

Ima li Lana Klingor novu ljubav?Foto: PixsellIma li Lana Klingor novu ljubav?Foto: PixsellPjevačica i voditeljica odnosa s javnošću Zagrebačkog kazališta mladih Lana Klingor i glumac, student zagrebačke Akademije dramskih umjetosti Goran Bogdan, navodno su već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

Na nedavno održanoj premijeri predstave "O medvjedima i ljudima" u kazalištu Kerempuh mnogi su primijetili da su 29-godišnja pjevačica i 28-godišnji glumac veoma prisni, a u posljednje vrijeme ih se često može vidjeti na istim mjestima.

Goran Bogdan javnosti je postao poznat ulogom u reklami za Tomato u kojoj glumi s poznatim bosanskohercegovačkim glumcem Emirom Hadžihafizbegovićem, poznatijim kao Ante. U rujnu 2009. godine Bogdan je prekinuo vezu s kćeri Vesne Pusić, 23-godišnjom Dainom Oniunas Pusić, s kojom je bio četiri i pol godine.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika