20.04.2010. / 07:00

Autor: Extra

Zoran i Vanja Mamić: Prljavi rat za milijune

Prošlog je tjedna započela brakorazvodna parnica kojom bi trebao okončati 17 godina dug brak Zorana i Vanje Mamić: uoči prve rasprave, njenom je navodnom ljubavniku podmetnut požar pod auto a prije mjesec dana iz kuće Mamićevih provalnici su odnijeli isključivo njene skupocjene torbice, cipele i naočale

Vanja i Zoran MamićVanja i Zoran Mamić"Ja sam i u više nego dobrom psihičkom stanju. Baš sam na turniru i odjahala sam bez da sam ijednom srušila preponu, a poznavatelji konjičkog sporta znaju da je za to potreban mir i odlična koncentracija. Znam što me želite pitati, ali sam u dogovoru sa svojom odvjetnicom odlučila da o brakorazvodnoj parnici ne govorim za medije", rekla je prošle subote u telefonskom razgovoru za Extru Vanja Mamić, supruga Zorana Mamića, sportskog direktora kluba Dinamo.

Odavala je dojam opuštene žene, iako je prošli tjedan za nju bio itekako težak. Nakon što je u pratnji svoje odvjetnice posjetila udrugu za ženska prava B.a.B.e, vodstvo te udruge, koje tvrdi da je njihova svrha promicanje i zaštita ženskih prava, navodno je već tog istoga dana o posjetu poznate osobe naveliko pričalo i izvan zgrade te udruge. Vijest da je Vanja Mamić zatražila pomoć udruge B.a.B.e. ubrzo je došla i do naše redakcije.

Prevarena, odlučila je da im se više ne obraća za pomoć, bez obzira na to kroz koje probleme u svojoj brakorazvodnoj parnici bude morala prolaziti. Povjerila je to bliskoj prijateljici koja tvrdi da je Vanja Mamić B.a.b.e posjetila samo da bi se raspitala kakva su njezina prava i kako joj oni, ako dođe do nekih većih problema oko utvrđivanja bračne stečevine, mogu pomoći.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

registracija
27/12/06

Skipp, 20.04.10. 08:48

Babe ko babe, kad su te znale šutjeti? A kod spodoba tipa Mamići i Vanje sve se vrti oko love, ma kakve emocije....jadnica pa sve je žalim kako će se morati odreći preponskog jahanja ako ne izvuče dovoljno para od ovog primitivca...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika