20.04.2010. / 07:00

Autor: Extra

Narcis Mujkić: Indiru je zamijenio mlađom

Bivši suprug Indire Vladić u vezi je s plesačicom, 20-godišnjom sarom dobranić, koja je tri godine plesala u grupi Colonia, ali je zbog veze s Narcisom prošlog petka SMS-om obaviještena da više nije članica te grupe

Narcis MujkićNarcis MujkićNarcis Mujkić, bivši suprug Indire Vladić, pjevačice grupe Colonia, u vezi je sa 20-godišnjom Sarom Dobranić. Zanimljivo je da je mlada zagrebačka studentica od svoje 17. godine bila plesačica grupe Colonia, međutim doznajemo da joj je u petak poslijepodne Tomislav Jelić Kameni, producent grupe, poslao SMS kojim je obavještava da joj Colonia otkazuje suradnju.

Moguće je da je Indira doznala za ono što se među prijateljima bivšeg bračnog para Vladić-Mujkić govori posljednjih mjeseci: Narcisa Mujkića toliko je očarala Sara Dobranić da su zajedno već bili na nekoliko putovanja, a viđeni su i pretprošle subote u Cinestaru gdje su u kinu gledali kasnovečernji film.

Kako doznajemo od osoba bliskih Sari Dobranić, otkaz SMS-om ju je iznenadio. To se, međutim, ne može reći i za poziv iz naše redakcije. Na pitanje o njenoj vezi s Narcisom Mujkićem, samo je hladno i kratko odgovorila riječima: "Ne želim to komentirati, ništa vam neću reći." Na to smo primijetili da joj očito ta informacija nije novost pa smo pomislili da ju je već netko od drugih redakcija kontaktirao, na što je Sara Dobranić odgovorila: "Ne, vi me prvi za to pitate. A sada ću vas lijepo pozdraviti."

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

registracija
9/12/09

tonkagp, 21.04.10. 00:42

Ona je tak mlada da joj se čak i ime i prezime piše malim slovima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika