20.04.2010. / 07:00

Autor: Extra

Lana Jurčević i Ljubo Pavasović: Ipak ga nije uspjela zavesti

Mlada pjevačica i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković prekinuli su ljubavnu avanturu koja je trajala par mjeseci, a sastojala se od susreta u njegovom ili njenom stanu te zajedničkih izlazaka na poznata zagrebačka okupljališta; 25-godišnja Lana Jurčević i četrnaest godina stariji odvjetnik nisu htjeli komentirati svoju vezu, ali su nam njihovi prijatelji otkrili da se već mjesec dana uopće ne viđaju

Lana JurčevićLana JurčevićOdvjetnik Ljubo Pavasović Visković i pjevačica Lana Jurčević prekinuli su ljubavnu vezu. Već gotovo mjesec dana ne izlaze zajedno, a ni ne posjećuju se međusobno u svojim stanovima. Automobil Ljube Pavasovića Viskovića, BMW X6 noću više nije parkiran pred zgradom pjevačice četrnaest godina mlađe od njega.

Nepoznato je zbog čega je došlo do kraja njihova druženja, ali nam je prijateljica Lane Jurčević potvrdila da je njihovoj ljubavnoj vezi došao kraj. Ne zna se ni kada su točno Ljubo Pavasović Visković i Lana Jurčević započeli vezu ili možda ju je bolje nazvati ljubavnom avanturom, s obzirom na to koliko je trajala, ali se o njima kao paru počelo pričati početkom veljače.

Osim što se iz garaže zagrebačkog Kaptol centra odvezla u automobilu Ljube Pavasovića Viskovića, 25-godišnju Lanu Jurčević sve se češće moglo vidjeti i u noćnim izlascima, što do tada nije bio slučaj. S Ljubom Pavasovićem Viskovićem družila se najčešće u većem društvu. Tako je, primjerice, na otvaranje kluba Gallery stigla s nekoliko njegovih prijatelja, dok im se Ljubo Pavasović Visković pridružio nedugo potom.

Komentari

registracija
9/12/09

tonkagp, 20.04.10. 08:22

Potpis pod fotkom???


registracija
27/12/06

Skipp, 20.04.10. 08:50

Pa kolikogod bio gangsterski odvjetnik on ipak ima nešto u glavi a nakon seksa treba i razgovarati....a o čemu je mogao razgovarati sa ovom praznoglavom lutkicom?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika