20.04.2010. / 12:02

Autor: Extra

Anđa Marić o braku: Ni luda se ne bih opet udala

Pjevačica i članica žirija u showu "Hrvatska traži zvijezdu" otvoreno govori o svom idealnom muškarcu, otkriva da nimalo ne žali što se udala za svog bivšeg supruga i kaže da je napokon preboljela razvod

Anđa MarićAnđa MarićOtkako se umjesto Jelene Radan pojavila kao dio žirija RTL-ova talent showa "Hrvatska traži zvijezdu", Anđa Marić izaziva velik interes javnosti gdje god se pojavi - kako svojim osebujnim stilom odijevanja i novom frizurom, tako i svojim privatnim životom. Naime, prije mjesec i pol dana u svojoj kolumni u Extri otkrila je da se nakon sedam godina braka razvodi od svojeg supruga, slovenskog plesača Primoža Dolničara s kojim ima sedmogodišnjeg sina Gašpara. Sa sada već bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima, prvenstveno zbog njihova sina kojem žele što je moguće više olakšati novonastalu situaciju.
Iako je u posljednje vrijeme bila okupirana razvodom i showom "Hrvatska traži zvijezdu", Anđa Marić nije odustala od svoje velike ljubavi - glazbe - pa je njezina najnovija preokupacija grupa "Kisha", koju čine njezini prijatelji Slovenci, Hrvati, Bošnjaci, Srbi, Amerikanci i Talijani.

Prošle su godine izdali album pod nazivom "A Nyar", što u prijevodu znači "ljeto", na kojem Anđa pjeva na mađarskom jeziku. Po ocu Hercegovka, po majci Mađarica, 33-godišnja Anđa Marić zanimanje javnosti je privukla kao manekenka i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske 1998. Nakon toga je s bratom Jerkom osnovala rock skupinu Flare, a kada se grupa prije sedam godina raspala, ona se zbog ljubavi prema Primožu Dolničaru preselila u Ljubljanu.

EXTRA: Zamijenili ste Jelenu Radan kao članicu žirija showa "Hrvatska traži zvijezdu". S obzirom na to da takvo nešto nikad prije niste radili, kako vam se sviđa?
Jako mi se sviđa raditi na jednom takvom projektu, a pogotovo zato što volim gledati američku i britansku inačicu. To što sada sjedim u žiriju za mene je na neki način ostvarenje sna jer sam uvijek zamišljala da ja sjedim tamo u žiriju, pa sam razmišljala što bih obukla, što bih rekla pojedinom kandidatu... S druge strane, sjediti u žiriju takvog showa govori da si netko i nešto u toj zemlji, da si na neki način autoritet i da ljudi žele čuti tvoje mišljenje. Neki mi zamjeraju da sam preoštra, neki da sam preblaga, ali ne možeš svima udovoljiti. U prvoj emisiji uživo sam na početku uglavnom šutjela jer sam imala jako veliku tremu - nisam uopće očekivala da je taj studio toliko velik i da će biti toliko puno ljudi. Najgore mi svakako pada to što suosjećam s kandidatima i njihovim roditeljima, a kako sam inače dosta senzibilna, teško mi pada kada netko ispadne.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika