21.04.2010. / 08:16

Autor: Nacionalova redakcija

Marina Perazić: Razboljela sam se od tableta za mršavljene, a ostali su mi dužni

Ona se pridržavala dogovora, pila tablete, gladovala i vježbala. I u dva i pol mjeseca je smršavila sedam kilograma, no nije računala da će se i razboljeti

Marina PerazićMarina PerazićPjevačica Marina Perzić mjesecima se bori sa suvišnim kilogramima, no nedavno je odlučila da će probleme s težinom ipak rješavati "prirodnim putem"; smanjenim unosom hrane i redovitim vježbanjem.

Naime, nakon što je izašla sa srpske Farme pjevačici je tvrtka Herbafast ponudila da, uz pomoć njihovih proizvoda, u tri mjeseca skine između sedam i deset kilograma.

Ona se pridržavala dogovora, pila tablete, gladovala i vježbala. I u dva i pol mjeseca je smršavila sedam kilograma, no nije računala da će se i razboljeti.

Natekla joj je jetra i boli ju želudac.

Uvoznici tableta su joj rekli kako je to od stresa što je pjevačicu još više uzrujalo, a potpuno se izbezumila kada joj nisu isplatili dogovoreni honorar.

Tada im je, navodno, poslala prijeteće pismo u kojemu traži svoj novac.
No, kako se sada čini, situacija bi se mogla razriješiti na sudu jer joj honorar još nije isplaćen.

Vezane vijesti

Serijal istraživačkih priča: Tabletomanija osvaja Balkan

Serijal istraživačkih priča: Tabletomanija osvaja Balkan

"Počela sam već u školi s jednim lakim trankvilizantom, no malo-pomalo on je prestao djelovati, pa sam prešla na sedative, koji su se tada prodavali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika