21.04.2010. / 13:42

Autor: Nacionalova redakcija

Mirza Džomba za svadbu angažirao Halida Bešlića

Naime, par je već odredio datum vjenčanja (3. srpnja na Trsatskoj gradini) , a zasad je poznato samo da će im glavni gost na svadbi biti pjevač Halid Bešlić

Mirza DžombaMirza DžombaPremda su rukometaš Mirza Džomba i njegova djevojka Belma Hodžić u javnosti dugo demantirali vezu, ovih je dana više ni ne pokušavaju sakriti.

Naime, par je već odredio datum vjenčanja (3. srpnja na Trsatskoj gradini) , a zasad je poznato samo da će im glavni gost na svadbi biti pjevač Halid Bešlić.

On je, nakon što je pjevao na vjenčanju bivše manekenke Kristine Bradač i nogometaša Smoje, u nekim krugovima postao vrlo tražen.

No, nije jeftin pa se priča kako Mirizini skupljaju novac za vjenčanje.

Inače, veza rukometaša i voditeljice je dobila službenu potvrdu sredinom listopada kada su ih objektivi paparazza uhvatili u riječkom klubu Terminal.

Prije toga su zajedno viđeni u Ičićima i na koncertu Zdravka Čolića u Opatiji, međutim tada su još uvijek skrivali svoju vezu. Samo nekoliko mjeseci kasnije stvari su se promijenile i novopečeni par više ne krije svoju ljubav.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

registracija
9/12/09

tonkagp, 21.04.10. 14:10

No, nije jeftin pa se priča kako Mirizini novci skupljaju novac za vjenčanje.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika