21.04.2010. / 15:57

Autor: Nacionalova redakcija

Scholl predstavio svoju kolekciju cipela za ovo proljeće

Scholl cipele uz to što su udobne, odlikuju se i dopadljivim mladenačkim dizajnom

Nova Schollova kolekcija garantira udobnostNova Schollova kolekcija garantira udobnostDolaskom proljeća vrijeme je da u ormar pospremimo teške čizme i cipele te svoje noge nagradimo lakšim i prozračnijim cipelama. Svjetski brand među cipelama Scholl tako je pripremio proljetnu kolekciju cipela u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe.

Scholl cipele uz to što su udobne, odlikuju se i dopadljivim mladenačkim dizajnom, stoga požurite nabaviti svoj primjerak iz nove kolekcije proljeće-ljeto 2010. Do kraja travnja traje velika akcija u kojoj uz kupljeni par dobivate još jedan par obuće gratis (do vrijednosti kupljenog para) pa možemo reći kako osim što brinu o zdravlju vaših nogu, u Schollu paze i na zdravlje vašeg novčanika.

Slijedeći svoju misiju da primjenom najnovijih tehnologija i tehnika "olakša teret" sa vaših stopala, obuća ovog proizvođača je lagana i prilagodljiva, udobne konstrukcije a umetci, s kojima je Scholl i započeo svoj svjetski put, štite od neželjenih udaraca.

Kako bi briga o vašim nogama (posebice stopalima) bila potpuna, tu je Scholl footcare linija proizvoda. U četiri jednostavna koraka (piling, hidratacija, osvježavanje i zaštita) vaše će noge same zaplesati od pažnje koju im pružate!

Vezane vijesti

Ništa od sudske zaštitite Louboutinova crvenog potplata

Ništa od sudske zaštitite Louboutinova crvenog potplata

Američki sudac Victor Marrero sa Saveznoga suda na Manhattanu u srijedu je odbacio tužbu koju je u travnju podigao modni kreator Christian Louboutin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika