26.04.2010. / 18:30

Autor: Extra

Voditelj Mihovil Horvat ljubi Miss Sporta

Televizijski voditelj Mihovil Horvat odnedavno ima novu djevojku, 21-godišnju rukometašicu Sandru Bošnjak, koja je medijima postala zanimljiva 2009. godine kada je izabrana za Miss Sporta Hrvatske

Mihovil Horvat i Sandra BošnjakMihovil Horvat i Sandra BošnjakPrve zajedničke fotografije voditelja na HRT-u te urednika Zagrebačke panorame Mihovila Horvata i njegove djevojke, rukometašice zagrebačke Lokomotive, Extrin fotograf napravio je prošlog petka nedaleko od parka na Bundeku.

Horvat je javnosti postao simpatičan nakon prošlogodišnjeg nastupa s Marijom Husar u HRT-ovu showu "Zvijezde pjevaju", a njegova djevojka, 21-godišnja Zagrepčanka Sandra Bošnjak, medijima je postala zanimljiva nakon što je izabrana za Miss Sporta Hrvatske 2009. godine.

Novi voditeljsko-sportski par dovezao se njegovim automobilom do zgrade u kojoj ordinaciju ima bioenergetičar i iscjeljitelj Branko Ivanović.

Nakon tretmana kod bioenergetičara zadovoljni i nasmiješeni Sandra i Mihovil su izašli van držeći se za ruke, čime su potvrdili da su u sretnoj vezi.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika