27.04.2010. / 08:55

Autor: Extra

Belma Hodžić: Mirza Džomba me osvojio na prvi pogled

Voditeljica RTL-ovih emisija "Večera za pet" i "Pobijedi Šolu" prvi put, ekskluzivno za Extru, otkriva detalje ljubavne veze s rukometašem Mirzom Džombom te komentira navode da će se za njega udati 3. srpnja na riječkom Trsatu

Belma HodžićBelma HodžićProteklog tjedna u medijima se pojavila vijest da će se RTL-ova voditeljica Belma Hodžić i rukometaš rukometnog kluba Zagreb CO te bivši rukometni reprezentativac Hrvatske Mirza Džomba vjenčati 3. srpnja na riječkom Trsatu.

Osim same vijesti o vjenčanju, u javnost su također izašli i sitni detalji, poput toga da će poznati dizajner Juraj Zigman raditi Belminu vjenčanicu te da će na vjenčanju gostima pjevati Halid Bešlić, koji je inače dobar prijatelj Mirze Džombe.

S Belmom Hodžić razgovarali smo u njezinoj rodnoj Rijeci. Iako i danas nerado govori o svom privatnom životu, u intervjuu za Extru prvi put je ekskluzivno progovorila o tome kako je upoznala 32-godišnjeg Mirzu Džombu te o detaljima njihove veze.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika