26.04.2010. / 14:35

Autor: Andrea Belin

Zdravko Čolić će snimati duet s fado divom Teresom Salgueiro

Ukoliko bi uistinu snimio, kako sam kaže "pravi duet u svojoj karijeri", balada bi se našla kao bonus na njegovom novom albumu "Kad pogledaš me preko ramena"

Zdravko ČolićZdravko ČolićPremda se svojedobno šuškalo da će snimati duet sa Severinom, pjevač Zdravko Čolić ipak se odlučio za fado divu čarobnog glasa Teresu Salgueiro.

"Naša ideja je bila da se angažira neka europska pjevačka zvijezda kako bi se otvorio prostor za novu publiku širom svijeta. Razmišljamo o tome da se snimi duet s pjevačicom portugalskog benda Madredeus Teresom Salgueiro", kazao je srpski producent Vojislav Aralica za "Blic".

Čolić bi želio da Teresa Salgueiro svoj dio otpjeva na srpskom jeziku dok bi on svoje dionice izvodio na portugalskom, no nije isključivo ni snimanje skladbe na nekom drugom jeziku.

Ukoliko bi uspio u svom naumu i uistinu snimio, kako sam kaže "pravi duet u svojoj karijeri", balada bi se našla kao bonus na njegovom novom albumu "Kad pogledaš me preko ramena" na kojem se nalazi i skladba "Manijači" koju izvodi s Goranom Bregovićem.

Vezane vijesti

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Zdravko Čolić u Puli priprema 'Koncert ljubavi'

Iako je iza Zdravka Čolića duga karijera koja datira još od kraja šezdestih godina prošlog stoljeća, interes publike za njegovim nastupima se ne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika